Acer Extensa EX2510-34NB – un laptop avantajos, cu performanțe decente și cu un aspect portabil

Laptop-ul Acer Extensa EX2510-34NB este un device cu performanțe destul de bune, ce vine dotat cu sistemul de operare Linux și cu un acumulator excelent, de tip Li-Ion cu 6 celule, ce garantează o autonomie îndelungată.

Sub „€œcapota” acestuia, întâlnim un procesor i3, un procesor grafic de tip integrat Intel HD Graphics 4400, o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, de memorie RAM și un Hard Disk de 1Tb.

Cât despre preț, este un laptop foarte accesibil, în raport cu specificațiile de care beneficiază, astfel se comercializează la eMag, cu prețul de doar 1.649 de lei (vezi preț actualizat).

La nivel tehnic, avem de-a face cu un device ce cântărește în jur de 2.5Kg și măsoară doar 381.6 x 30.4 x 381.6 (W x H x D)mm. Are o carcasă de culoare neagră, construită dintr-un plastic durabil. Ar mai fii de spus, că se bucură de securitate Kensington Lock și de tastatură numerică și internațională.

Imagini cu Acer Extensa EX2510-34NB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, avem de-a face cu o configurație hardware decentă, realizată dintr-un procesor i3, cu o frecvență de tact de 1.7GHz, dintr-o placă video Intel HD Graphics 4400, de tip integrată (chipset video Intel) și dintr-o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, de tip DDR3.

Vine echipat cu un display de 15.6inch de tip non-Glare. Este un LCD LED cu rezoluție HD, la 1366 x 768pix, optimizat prin tehnologia Acer ComfyView.

Din punct de vedere al memoriei flash, dispune de un Hard Disk de 1Tb, cu tip de stocare HDD.

Se laudă cu cititor de carduri SD, cu microfon integrat, cu WebCam și cu difuzoare audio stereo, destul de puternice.

Conectivitatea, are la bază un port HDMI, o ieșire audio, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth, Rețea și Wireless.

Cu ajutorul unui rucsac Hama Vienna, special pentru laptop de 15.6”, vei putea lua cu tine device-ul în orice călătorie, într-un mod simplu și sigur.

În concluzie, Acer Extensa EX2510-34NB este un laptop bun, portabil și modern, ideal pentru orice activitate de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.