Acer E5-573-C1ZV – laptop accesibil pentru lucrul de zi cu zi, portabil şi elegant

Acer E5-573-C1ZV reprezintă o variantă low cost de laptop, un device portabil şi atrăgător, conceput pentru activităţile şi sarcinile cotidiene, susţinute fie de acasă, fie din deplasare.

Deţine un acumulator de tip Li-Ion cu 4 celule, o tastatură internaţională, dar şi numerică, şi un touchpad multi-touch, rulând din fabrică sistemul de operare Linux.

Aşa cum am mai spus, este un laptop de buget, ce se poate achiziţiona de la eMag cu preţul accesibil de numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Este evidenţiat prin construcţia să elegantă şi modernă de culoare albă, ce are ca şi dimensiuni standard 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm, cântărind în jur de 2.4kg.

Acelaşi laptop avantajos îl întâlnim şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Acer E5-573-C1ZV :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Poartă un LCD LED de 15.6inch, un ecran de tip glare, ce redă conţinutul la o rezoluţie de 1366 x 768p, într-un format High Definition.

La interiorul acestuia, întâlnim o configuraţie hardware bună compusă dintr-un procesor Intel Celeron Dual Core, tactat la o frecvenţă de 1.4GHz, dintr-o placă video integrată din seria Intel HD Graphics şi dintr-o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, de memorie RAM.

Ca şi capacitate de stocare, deţine un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

La sectorul multimedia, găsim o cameră Web cu rezoluţie High Definition, un DVD Rw, un cititor de carduri, un microfon integrat şi două difuzoare audio stereo încorporate.

Din punct de vedere al conectivităţii, se bucură de un port HDMI, de o ieşire audio, de un port USB 2.0, de două porturi USB 3.0, de port VGA, de port RJ-45 (LAN), de Bluetooth v4.0 şi de Wireless integrat 802.11 ac.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Acer E5-573-C1ZV este un laptop avantajos ca şi preţ, portabil şi modern ca şi construcţie, ideal pentru lucrul de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.