Acer E3-112-C658

Dacă ești în căutarea unui laptop cu o configurație ceva mai modestă, pentru a îl folosii în mod special la aplicații office și multimedia, site-ul nostru de review-uri îți recomandă un model de la Acer, ce prezintă un design modern și un preț foarte atrăgător. Dacă crezi că ți s-ar potrivi un model cu un display ceva mai mic, în cazul acesta am putea să îți prezentăm noul dispozitiv Acer E3-112-C658.

Acer E3-112-C658 este un model de laptop recent apărut, cu o configurație decentă, un aspect plăcut și un preț neașteptat de mic. Vine construit din materiale de calitate bună, cu detalii bine definite, astfel va fi foarte portabil și plăcut la utilizare.

Costul de achiziție al acestui model de laptop Acer E3-112-C658 este de doar 1.069lei (Vezi preț actualizat). Un preț incredibil de mic pot spune în comparație cu alte modele cu o configurație asemănătoare.

IMAGINI CU Laptop Acer E3-112-C658 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

După cum spuneam, vine dotat cu un ecran de tip LCD LED, nu foarte generos, cu o diagonală de 11.6inch. Însă, în ciuda diagonalei sale mici, prezintă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli, ce va reproduce imagini clare, viu colorate și foarte naturale.

La interior vine echipat cu un procesor destul de ok, de tip Intel Celeron Dual Core, model N2840. Vine construit din două nuclee și tactează la o frecvență de 2.1Gb. Fiind un model de procesor recent apărut, beneficiază de tehnologia avansată Turbo Boost, de la Intel. Aceasta tehnologie permite automat nucleelor să mărească puterea procesorului până la 2.6Gb, doar atunci când este nevoie. Astfel, te vei bucura de o rulare foarte rapidă și fluentă în orice moment.

Nici la capitolul memorii nu se descurcă mai rău, fiind utilat cu 2Gb, de tip DDR3, de memorie RAM și cu un Hard Disk, de tip HDD destul de darnic, cu o capacitate de stocare de 500Gb, ideal pentru a păstra muzică, filme, fotografii și diverse fișiere personale.

Pe partea de conectivitate vine dotat cu următoarele porturi de conectare: un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio și Bluetooth. Iar pe partea de comunicații, prezintă două căi de conectare la internet: una prin Wireless integrat 802.11 b/g/n iar cealaltă prin Rețea 10/100/1000 (Rj-45).

În final, ca idee putem spune că noul device Acer E3-112-C658 este perfect pentru sarcini office și multimedia, cu o autonomie bună,  ideal pentru cei ce își doresc un laptop compact, la un preț mai mult decât ok.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
  • Non-glare
  • Web HD de 720p
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.