Acer E1-570G-33214G1TMnii

Acer E1-570G-33214G1Tmnii este un nou model de laptop creat în mod special pentru a fi utilizat la lucrul cotidian, precum aplicații office și multimedia, cât și pentru a viziona filme ori pentru a te delecta ascultând muzică.

Conceput în 2014, vine cu un design modern, elegant, cu trăsături slim, astfel făcându-l portabil și ușor de utilizat. Prezintă finisaje bine definite, oferind detalii vizuale mai mult decât deosebite. Este construit doar din materiale de calitate superioară, ca de aici să rezulte portabilitatea și rezistența acestuia în timp.

Prețul noului model de laptop Acer E1-570G-33214G1Tmnii este de aproximativ 1.700lei (vezi preț actualizat), pot remarca că este un preț extrem de bun și de corect.

IMAGINI CU Laptop Acer E1-570G-33214G1TMnii :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de imagini inedite redate pe display-ul LCD LED cu care vine dotat noul gadget. Destul de bun, cu o diagonală normală de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli, are un plus ce îl scoate în evidență, caracteristica specială Anti-Glare. Așadar, grație acesteia poți utiliza în orice moment device-ul, pentru că efectul de oglindire nu va avea loc.

La capitolul configurație, vine echipat cu un procesor destul de nou și ok, de tip Intel Core i3, modelul 3217U. Vine format din 2 nuclee, pe arhitectura Ivy Bidge, astfel este pregătit să tacteze la o frecvență de 1.8GHz. Așadar, te vei bucura de o utilizare fluidă și rapidă a noului dispozititv de la Acer.

Nici pe partea de memorii nu se descurcă rău, fiind utilat cu un Hard Disk, de tip HDD, cu o capacitate de stocare foarte generoasă, de 1TB. Tot aici, dispune și de o memorie RAM, destul de ok, cu o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, care poate fi mărită, în urma unui upgrade efectuat, până la 8Gb de memorie.

Și sunetul putem spune că excelează, având proiectate două difuzoare stereo integrate. Aici beneficiază de noua tehnologie avansată, High Definition Audio, așadar în final vei rămâne surprins de un sunet plăcut, clar și nedistorsionat.

Conectează-ți gadget-ul la alte dispozitive prin intermediul porturilor de conectare, precum: VGA, USB 2.0 x 2, USB 3.0, HDMI, Bluetooth și o ieșire audio. Iar cu ajutorul Wireless-ului integrat și al Rețelei (RJ-45) te poți conecta cu ușurință la internet.

Fiind un model performant, noul Acer dispune de caracteristica avansată TouchPad cu suport special pentru gesturi multi-atingere, astfel va duce la o utilizare extrem de rapidă și de corectă, a device-ului.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4000
  • Anti-Glare
  • LCD LED HD
  • High Definition Audio
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • GeForce
  • Web HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.