Acer E1-510-35204G50Mnkk

Cauți să îți achiziționezi un laptop cu specificații destul modeste, destinat lucrului de zi cu zi? Ei bine, astăzi îți prezentăm noul model de laptop de la Acer, un dispozitiv creeat pentru a fi utilizat în mod special la rularea aplicațiilor office și multimedia.

Laptop-ul Acer E1-510-35204G50Mnkk vine pregătit să te însoțească întotdeauna în călătoriile tale, mulțumită dimensiunilor minimaliste de 381.6 x 25.3 – 12.07 x 256mm și a greutăți de doar 2.35Kg. Foarte portbil dar și foarte atrăgător, oferă o eleganță inedită, grație materialelor rezistente și calitative din care este construit.

Prețul acestui laptop Acer E1-510-35204G50Mnkk la data de 1-11-2014 era de aproximativ 1.200lei (vezi preț actualizat), un preț mai mult decât ok pot spune, în urma unui raport preț-performanță.

IMAGINI CU Laptop Acer E1-510-35204G50Mnkk :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Mulțumită display-ului CineCrystal Glare, de la Asus, cu diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli, te vei bucura de o calitate excelentă a imaginilor reproduse.

Procesorul puternic Intel Celeron Quad Core, model N3520 vine proiectat să ruleze la o frecvență de 2.1GHz, Fiind un procesor destul de nou, îi sare în ajutor tehnologia avansată Turbo Boost. Această tehnologie inteligentă, permite în mod automat celor 4 nuclee să ruleze la o frecvență mărită, de până la 2.4GHz, doar atunci când este nevoie.

La interior vine dotat cu un Hard Disk, de tip SATA, cu o capacitate generoasă de stocare a datelor, de 500Gb. Tot aici, vom găsi o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 4Gb, îndeajuns pentru diverse aplicații și pentru sistemul de operare (Linux). Dacă există posibilitatea de a ocupa acești 4Gb, poți efectua un upgrade de memorie, de până la 8Gb, de tip DDR3.

Cei de la Acer îți oferă posibilitatea de a îți păstra strâns legăturile cu prietenii îndepărtați, astfel să comunici cu aceștia prin intermediul site-urilor de socializare, cu ajutorul microfonului integrat și al camerei Web HD de 720pixeli.

Calitatea audio se datorează pe deplin tehnologiei High Definition Audio, ce redă prin dufuzoarele integrate un sunet perfect, clar și puternic.

Conectează-ți device-ul la alte dispozitive prin intermediul porturilor din doatare, precum un port HDMI, un port VGA, Bluetooth, o ieșire audio, două porturi USB 2.0 și un port USB 3.0. Iar pentru a naviga pe internet, ai la dispoziție Wireles ori Rețea ( RJ-45).

De acum, te vei bucura de o utilizare mai îndelungată, datorită acumulatorului Li-Ion, format din 4 celule, ce ajunge la o autonomie excelentă de lucru de până la 4h.

După cum spuneam mai sus, modelul de față este unul extrem de portabil, așadar pentru o siguranță mai bună și un transport mai ușor îți poți îndrepta atenția spre un rucsac laptop special de la Asus.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Celeron Quad Core
  • Intel HD Graphics
  • Acer CineCrystal
  • Glare
  • High Definition Audio
  • LCD LED
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.