Acer Aspire VN7-592G – laptop Full HD cu performanţe superioare şi cu sistem de operare Linux

Acer Aspire VN7-592G se dovedeşte a fi o combinaţie ideală între un laptop de gaming şi unul pentru sarcinile şi activităţile de zi cu zi. Impresionează printr-un set bine echilibrat de performanţe hardware, precum şi printr-un design portabil şi modern.

Vorbim despre o variantă de clasă superioară, ce rulează din fabrică sistemul de operare Linux. Înglobează un acumulator de tip Lithium Ion, cu 3 celule, ce oferă o autonomie de lucru de până la 6 ore.

Poate reprezenta o soluţie excelentă atât lucrului de acasă, de la birou, cât şi celui de pe teren. Indiferent de situaţie este capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă, cu rezultate pe măsură.

Acest model Aspire VN7-592G este comercializat online de către eMag, la preţul de achiziţie de 3.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un aspect ultra modern, cu elemente şi finisaje extrem de plăcute. Construcţia din plastic, de calitate superioară, asigură durabilitate şi rezistenţă în timp. Este integral de culoare neagră, măsoară standard 390 x 22.9 x 262.8 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.4kg.

Acelaşi model poate fi procura online şi din magazinele evoMag şi Flanco.

Imagini cu Acer Aspire VN7-592G :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv Acer din seria Aspire, înglobează un display non-glare, cu diagonala de 15.60”. Este vorba de un ecran calitativ, ce asigură o rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080p.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, deţine o configuraţie perfect echilibrată. Are la bază un procesor i5-6300HQ, cu 4 nuclee, cu o tehnologie de 14nm şi cu un Cache de 6Gb. Rulează standard la o frecvenţă de 2.3GHz, însă mulţumită tehnologiei Turbo Boost, poate ajunge până la 3.2GHz.

Ca şi grafică, producătorul a decis să-l proiecteze atât cu un procesor integrat Intel HD Graphics 530, cât şi cu o placă video dedicată GeForce GTX 960M. Cea din urmă, vine cu chipset video de la nVidia şi cu o capaciate de memorie video de 2Gb.

Standard deţine o capacitate de memorie RAM de 8Gb, de tip DDR4, precum şi o capacitate de stocare de 1Tb, de tip HDD (SATA), cu 5400rpm.

Nu include unitate optică de scriere/citire (DVD Rw), ci doar un microfon integrat, o cameră Web HD (3D), un cititor de carduri şi două difuzoare audio stereo (Dobly Home Theater).

În privinţa dotărilor de conectivitate, vine prevăzut cu Bluetooth v4.0, cu Wireless 802.11 ac, cu LAN (Rj-45), cu USB 2.0, cu USB 3.0 x 2, cu USb 3.01 Thunderbolt, cu HDMI, cu DC-in jack (pentru încărcător) şi cu ieşire combo audio (microfon şi căşti).

Portul Thunderbolt (Light Peak) reprezintă un competitor al portului USB 3.0. Acesta este capabil să asigure o viteză de transfer de până la 10Gbps bidirecţional, ceea ce înseamnă că este de 20 de ori mai rapid decât portul USB 2.0 şi de 3 ori mai rapid decât portul USB 3.0. În plus de viteza mare de transfer, poate afişa şi conţinut High Definition.

Concluzie :

Concluzionând, Acer Aspire VN7-592G reprezintă un laptop de calitate foarte bună, echipat cu performanţe hardware superioare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Modern
  • Linux
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.