Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm

Ești pasionat de jocurile pe calculator și dorești un laptop inteligent, pentru a fi pregătit întotdeauna pentru orice game nou apărut? Ar fi cazul să îți îndrepți atenția către un model nou, extrem de performant, cu un aspect atrăgător dar și cu un preț bun.

O variantă bună ar fi noul Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm din seria V3. Acest model nou conceput, în special pentru gaming, vine dotat cu tehnologie de ultimă generație dar și cu un aspect pe măsura acestora. Design-ul este unul elegant, foarte subțire, carcasa aurie fiind construită dintr-un material foarte rezistent și calitativ.

La data de 5-10-2014 prețul acestui gadget inteligent de la Acer era de aproximativ 4.000lei (vezi preț actualizat), un preț corect aș spune, ținând cont de performanțele acestuia.

IMAGINI CU Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Bucură-te de o vizualizare incredibilă pe ecranul acestui model. Diagonala acestui LCD LED este una generoasă, de 17.3inch, cu o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli. O caracteristică specială a acestui display ar fi că este mat (Anti-Glare), adică poți folosi laptop-ul fără probleme chiar și atunci când lumina este mai puternică.

Printre componentele de ultimă generație se enumera și noul procesor Intel Core i7. Acest procesor puternic, construit pe arhitectura Haswell, modelul 4702MQ, vine compus din 4 nuclee și este proiectat să tacteze la o frecvență incredibilă de 2.2Gb. Fiind un model nou, beneficiază de tehnologa avansată Intel Turbo Boost. Noua tehnologie revoluționară îmbunătățește performanța procesorului astfel încât să ruleze la o frecvență mărită, de până la 3.2Gb, doar atunci când este necesar.

Rămâi captivat de cele mai bune și noi jocuri, grație chipset-ului video integrat NVIDIA, de 2GB(DDR5), din seria GeForce, modelul GTX 850M. La îmbunătățirea calității video sar în ajutor și numeroase caracteristici speciale precum Tehnologie NVIDIA Optimus, NVIDIA PhysX , Tehnologie CUDA și Tehnologie 3D Vision.

Pentru sistemul de operare Linux și pentru diverse aplicații sau jocuri pe care vei dorii să le instalezi, ai la dispoziție o memorie RAM suficientă, de 16GB, de tip DDR3. Desigur, la epuizarea acestei memorii RAM, ai posibilitatea de a efectua un upgrade, având la dispoziție două sloturi libere din cele patru.

Calitatea sunetului redat prin cele două boxe integrate, este îmbunătățită de tehnologia avansată Dolby Home Theater v4. Astfel, sunetul reprodus este incredibil de clar, puternic și nedistorsionat.

De acum, nu trebuie să mai umblii cu memorii externe, pentru a îți stoca fișierele personale, deoarece dispozitivul de față vine conceput cu un Hard Disk generos de 1Tb.

Și la capitolul multimedia putem spune că excelează, fiind dotat cu aproape toate tipurile de conexiuni, precum: VGA, USB 2.0×2, USB 3.0×2, Microfon, ieșire audio, HDMI, Bluetooth, Rețea(RJ-45) și Wireless integrat.

Pentru a prevenii inevitabilele neplăceri, precum lovituri, zgârieturi etc., poți opta pentru un rucsac laptop EVERKI Beacon, perfect pentru noul device și totodată pentru a-l transporta mai ușor.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i7
  • Intel HD Graphics 4600
  • Anti-Glare
  • Full HD
  • LCD LED
  • NVIDIA PhysX
  • Dolby Home Theater v4
  • 1 x USB 3.0 power-off USB charging
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.