Acer Aspire V3-574G-73B0 – un laptop ultra performant ideal pentru gameri

  Acer Aspire V3-574G-73B0 este un laptop ultra performant, ce se adaptează extrem de ușor oricărei activități de lucru, asta datorită configurației sale hardware.

Vine pregătit să ofere o funcționalitate ireproșabilă, indiferent de caz, având la bază un procesor i7, o placă video Intel HD Graphics 5500, 8Gb memorie RAM și 1Tb + 8Gb memorie de stocare.

Prețul de achiziție al unui asemenea model este de 3.999lei (vezi preț actualizat), pot spune că este un preț corect și justificat, luând în considerare toate calitățile acestuia.

Cât despre aspect, prezintă o tastatură iluminată, ce duce la o utilizare mai bună și mai ușoară, dispune de tastatură numerică, de tastatură internațională și de un touchpad cu multi-touch. Are o greutate de numai 2.4Kg și măsoară doar 381.6 x 23.9 x 259 mm.

Imagini Acer Aspire V3-574G-73B0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prezintă un display Non-Glare, de tip LCD LED. Este un ecran Acer CineCrystal cu diagonala de 15.6inch, ce asigură o rezoluție Full HD la 1920 x 1080pixeli.

Configurația hardware de nivel superior, este alcătuită dintr-un procesor i7, cu o frecvență de tact de 2.4GHz ( Turbo Boost 3.0GHz), dintr-o placă video de tip dedicată, din seria GeForce, model 940M și dintr-o capacitate de memorie RAM de 8Gb.

Pune la îndemână o capacitate de memorie de stocare de 1Tb + 8Gb, de tip SSHD, pentru stocarea datelor și a fișierelor.

Ramura multimedia este reprezentată de către numeroase dotări, precum o cameră Web Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri, microfon integrat, DVD Rw și o linie audio stereo optimizată prin tehnologia Dolby Digital Plus Home Theater.

Dispune de Bluetooth 4.0, de Wireless și de Rețea (Rj-45). Mai cuprinde și două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port VGA, o ieșire audio și un port HDMI.

Și dacă tot am spus că este un laptop ideal pentru gameri, atunci cu siguranță veți avea nevoie și de un mouse pe măsură, așadar vă recomandăm modelul Genius DX-7000X.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Acer Aspire V3-574G-73B0 este modelul ideal pentru cei ce își doresc performanță și calitate la un nivel superior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb + 8Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată Intel HD Graphics 5500
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.