Acer Aspire V3-572G-64W2

Vechiul tău calculator te nemulțumește mai mult pe zi ce trece, iar aspectul sau lasă de dorit? Ei bine, ar fi momentul să îți îndrepți atenția către un laptop modern, cu o configurație de ultimă oră, care să îți răspundă rapid și fluent tuturor cerințelor tale.

Noul laptop Acer Aspire V3-572G-64W2 este un model conceput în 2014, compus din componente de ultimă generație și cu un design foarte atrăgător. Mulțumită specificațiilor sale de clasă înaltă, device-ul de față vine pregătit să execute orice comandă într-un mod cursiv și în același timp accelerat.
Un alt plus al acestui model este design-ul, ce se datorează materialelor calitative din care este construit, așadar chiar până și cele mai mici detalii sunt scoase în evidență, ca fiind foarte bine definite.

Costul acestui dispozititv de top Acer Aspire V3-572G-64W2 este de doar 2.299lei (vezi preț actualizat), un preț relativ mic vis-a-vis de specificațiile ce îl scot în relief.

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire V3-572G-64W2 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Dispozitivul de față îți oferă posibilitatea de a te bucura de imagini clare, excelente și cu un contrast puternic, mulțumită display-ului LCD LED cu care vine dotat. Putem spune că are o rezoluție HD de 1366 x768pixeli și o diagonală de 15.6inch, iar pe lângă acestea dispune de două caracteristici foarte utile și interesante, precum Acer CineCrystal și Glare(lucios). Așadar, vei rămâne surprins în final de calitatea ireproșabilă a imaginilor reproduse pe acest ecran.

La capitolul configurație, vine dotat cu un procesor destul de puternic, de tip Intel Core i5, model 4210U. Conceput pe arhitectura Haswell, este format din două nuclee, ce îl fac pregătit să ruleze la o frecvență de 1.7GHz. Fiind un model de generație nouă, dispune de tehnologie avansată Turbo Boost de la Intel. Această tehnologie permite în mod automat celor două nuclee aflate pe procesor să mărească puterea acestuia până la 2.7GHz, doar atunci când este necesar. Astfel, rularea aplicațiilor se va executa într-un mod mult mai alert.

Și pe partea de memorii se descurcă foarte bine, fiind proiectat cu un Hard Disk generos, cu o capacitate de 1TB de memorie, ideal pentru a stoca toate datele personale. Tot aici, vei găsi o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, foarte folositoare în cazul sistemului de operare și al aplicațiilor pe care le vei instala.

Atunci când vei dorii să realizezi o conexiune între device-uri, ai la îndemână următoarele căi de conectare: un port HDMI, VGA, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio și Bluetooth 4.0. Iar ca și mod de comunicații la internet vei beneficia de conexiunea prin Wireless-ul integrat ori prin Rețea(Rj-45).

Având o greutate de doar 2.55Kg și dimensiuni foarte slim, modelul de față oferă o portablitate extrem de bună, așadar pentru a ușura transportul și totodată pentru a intensifica siguranța acestuia, poți achiziționa o geantă laptop de la Dicallo.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i5
  • Intel HD Graphics 4400
  • Acer CineCrystal
  • LCD LED HD
  • Glare
  • Dolby Digital Plus Home Theater
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Web Acer Crystal Eye HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.