Laptop Acer Aspire V3-371-34SQ

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Creat în mod special pentru cei ce călătoresc foarte mult și își doresc un laptop ergonomic, cu trasatori minimaliste și o configurație de ultimă oră, Acer Aspire V3-371-34SQ este laptop-ul ideal, ce vine pregătit să răspundă oricărei comenzi foarte rapid și fluent.

Extrem de portabil, cu o greutate de doar 1.5Kg și cu dimensiuni foarte slim, având o grosime de 19.5mm, îl poți lua cu tine oriunde, fără a te incomoda vreo clipă, ba din contră va fi de mare ajutor, oferind o performanță foarte mare.

La data de 14-12-2014, modelul Acer Aspire V3-371-34SQ era foarte accesibil ca preț, în jur de 1.700lei (vezi preț actualizat).

Clar nu putem spune că este un laptop cu specificații modeste, fiind echipat cu un procesor i3, display Acer ComfyView, Intel HD Graphics 4400, sistem audio High Definition Audio și multe alte caracteristici la fel de interesante și eficiente, pe care le vei descoperii pe parcursul acestui review.

Imagini cu Acer Aspire V3-371-34SQ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar te vei bucura de imagini inedite, clare și cu un contrast puternic, mulțumită ecranului de tip LCD LED. Prezintă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli și o diagonală de 13.3inch, ceva mai mic decât unul de 15.6inch, însă putem spune că excelează în privința imaginilor reproduse. Non-Glare și Acer ComfyView sunt cele două caracteristici speciale ale acestui display, ce îmbunătățesc calitatea video.

La capitolul configurație vine dotat cu un procesor de tip Intel Core i3, destul de puternic, model 4030U. Creat pe arhitectura Haswell, vine pregătit să tacteze la o frecvență de 1.9GHz. Așadar, te vei bucura de o utilizare rapidă și fluentă, în orice moment.

Și pe partea de memorie putem spune că excelează, fiind echipat cu un Hard Disk, de tip HDD, destul de generos, cu o capacitate de stocare de 1TB. Tot aici, prezintă o capacitate de memorie RAM foarte ok, de 4Gb, de tip DDR3.

Calitatea sunetului se datorează sistemul audio High Definition Audio, ce vine compus din două difuzoare stereo integrate. Astfel în final reda un sunet foarte clar și puternic, fără a avea vreun fel de distorsionări.

Nici pe ramura conectivitate nu stă mai rău, fiind utilat cu diferite porturi de conectare, ca: 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x HDMI, Bluetooth și 1 x ieșire audio. Iar pentru a îți conecta noul gadget la internet, ai posibilitatea prin Wireless-ul integrat (802.11 a/g/n) ori prin Rețea (RJ-45).

Cei de la Acer s-au gândit că nu întotdeauna aveam acces la o priză de curent, așadar au dotat acest device cu un acumulator destul de bun, de tip Li-Ion, format din patru celule, ce oferă o autonomie de lucru continuu, de până la 7h.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Ecran LCD LED
  • Formt HD
  • Web Acer Crystal Eye HD
  • Touchpad cu control multi-touch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.