Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA – laptop gaming cu performanţe înalte şi cu un design impresionant

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA este un laptop gaming de înaltă performanţă, cu o construcţie pe măsură, conceput pentru a garanta un divertisment de calitate.

Vorbim despre un gadget de ultimă generaţie, echipat cu acumulator Li-Polymer cu 3 celule, cu touchpad multi-touch, cu tastatură internaţională, cât şi numerică, rulând standard sistemul de operare Linux.

După cum era de aşteptat, preţul de achiziţie este pe măsura performanţelor şi caracteristicior avansate, astfel gadget-ul de faţă costă în jur de 4.099 de lei (vezi preţ actualizat) în oferta magazinului online eMag.

Pe partea tehnică, cât şi estetică, observăm un aspect impresionant, un profil slim, cu linii şi elemente moderne. Carcasa modernă de culoare neagră, este construită din plastic şi metal de calitate superioară.

Cântăreşte numai 2.4kg şi măsoară standard 389.6 x 23.9 x 257.5(W x H x D)mm.

Imagini cu Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea device-ului întâlnim un ecran de 15.6”, de tip LCD LED. Este un display Acer ComfyView, ce reproduce imaginea la o rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080pixeli.

Acest model Black Edition pune la dispoziţie o configuraţie hardware impresionantă, alcătuită dintr-un procesor puternic cu un randament deosebit, respectiv Intel Core i7, cu o frecvenţă de tact de 2.6GHz (Turbo Boost 3.6GHz), dintr-o placă video performantă de tip dedicată, din serie GeForce, model GTX 960M şi dintr-o capacitate de 8Gb de memorie RAM, de tip DDR3.

La nivel de stocare de date, dispune de un HDD de 1Tb, plus de un SSHD de 8GB, astfel vei beneficia de o capacitate de stocare generoasă.

Din punct de vedere multimedia, ne surprinde cu 4 difuzoare audio stereo integrate, optimizate prin sistemul surround Dolby Digital Plus, cu o cameră Web Acer Crystal Eye HD, cu un cititor de carduri şi cu un microfon integrat,

Cât despre conectivitate, se laudă cu trei porturi USB 3.0, cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu Bluetooth, cu Reţea (port RJ-45) şi cu Wireless.

Concluzie :

Acestea fiind spuse Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-77BA este un laptop impresionant destinat celor pasionaţi de jocuri, beneficiind de un nivel superior de performanţă şi de un design pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD + 8Gb SSHD
  • Placă video GeForce GTX 960M
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.