Acer Aspire R3-131T-C111 – laptop 2 în 1 convertibil, modern, portabil şi avantajos

Acer Aspire R3-131T-C111 este un laptop 2 în 1 decent, atât ca preţ cât şi ca performanţe hardware, un model cu o portabilitate ridicată şi cu un aspect extrem de modern.

Vorbim despre un device de generaţie recentă, de tip convertibil, proiectat pentru a susţine activităţi şi sarcini simple, de zi cu zi. Dispune de o baterie Li-Polymer (4 celule), cu o autonomie de până la 8h, rulează sistemul de operare Microsoft Win 8.1, pe 64 biţi, având ca soft inclus Microsoft Office 2013.

Ca şi preţ vorbind, este un laptop foarte accesibil şi foarte avantajos, astfel este pus în vânzare de către eMag cu preţul de ofertă de 1.679 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, remarcăm o construcţie plăcută, pe un fond alb, ce prezintă finisaje şi trăsături moderne. Este de tip convertibil, ce cântăreşte în jur de 1.5Kg şi măsoară 298 x 20.9 x 211(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire R3-131T-C111 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un LCD LED cu touchscreen, cu diagonala de 11.6”. Este un ecran multi-touchscreen, de tip glare, ce reproduce imaginea la o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pix.

În privinţa performanţelor hardware, deţine la interior un procesor Intel Celeron Quad Core, tactat la o frecvenţă de 1.6GHz (2.0 Turbo Boost), o placă video integrată, din gama Intel HD Graphics şi o capacitate de 2Gb de memorie RAM, de tip DDR3.

Ca şi memorie de stocare, dispune de o capacitate de numai 32Gb de tip eMMC. Însă, dacă îţi doreşti o capacitate de stocare mai generoasă, poţi opta la un HDD extern Adata HV620, de 500Gb, dotat cu USB 3.0.

La nivel de multimedia, avem de-a face cu o cameră Web HD, cu un microfon incorporat, cu cititor de carduri şi cu două difuzoare audio stereo, integrate.

Se prezintă destul de bine şi la capitolul conectivitate, astfel dispune de un port USB 3.0, de un port USB 2.0, de o ieşire audio, de un port HDMI, de Bluetooth, de Wireless şi de Reţea (RJ-45).

Acestea fiind spuse, Acer Aspire R3-131T-C111 este un laptop convertibil, de tip 2 în 1, ce beneficiază de un aspect atrăgător şi portabil, asigurând o funcţionalitate impecabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Quad Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb eMMC
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.