Acer Aspire F5-573G – laptop Full HD cu performanţe hardware puternice

Acer Aspire F5-573G este un nou laptop atractiv atât ca design şi finisaje, cât şi ca platformă hardware. Impresionează printr-o construcţie elegantă şi portabilă, ce ascunde la interior o configuraţie hardware performantă, concepută după ultimele tehnologii şi generaţii.

Avem de-a face cu un dispozitiv ce rulează din fabrică sistemul de operare Linux, însă este de reţinut că are capacitatea de a rula orice versiune de Linux sau Windows. Se laudă cu o baterie generoasă de tip Lithium-Ion cu 6 celule, pentru o autonomie de lucru prelungită.

Acest model F5-573G poate fi procurat din gama magazinului eMag cu preţul online de 2.939 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o carcasă ultra-modernă de culoare neagră cu detalii şi finisaje din aluminiu. Are o greutate de numai 2.3kg şi măsoară standard 381.6 x 23 – 28.45 x 259 (W x H x D) mm.

Deţine un touchpad de dimensiuni mari cu control multi-touch, precum şi o tastatură numerică/internaţională de tip iluminată.

Acelaşi gadget recent este prezent şi în ofertele celor de la evoMag şi CEL.

Imagini cu Acer Aspire F5-573G:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noul dispozitiv Aspire F5-573G de la Acer vine dotat cu un ecran LED backlight de 15.6” în diagonală. Reprezintă un display de calitate înaltă, cu rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pixeli.

Privind nivelul hardware, dăm peste o plaformă puternică şi bine echilibrată. Are la bază procesorul Intel Core i5 – 7500U, conceput pe arhitectura recentă Kaby Lake. Dispune de 2 nuclee, de un Cache de 3Mb şi de o tehnologie de 14nm. Rulează din fabrică la o frecvenţă de 2.5Ghz, însă graţie tehnologiei Turbo Boost poate ajunge până la maxim 3.1GHz.

Grafică este garantată de către placa video dedicată GeForce GTX 950M. Beneficiază de caracteristica specială Suport DirectX 11, de 4Gb de memorie video, precum şi de chipset video nVidia.

Deţine standard 8Gb de tip DDR4 de memorie RAM, cu o frecvenţă de 2.13GHz. Ca şi stocare, beneficiază de o unitate SSD cu capacitatea de 256Gb.

Se laudă cu WebCam HD, cu două difuzoare HD Audio Stereo, cu cititor de carduri SD, cu microfon integrat, precum şi cu unitate DVD-Rw.

Include două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI, o ieşire audio, conexiune Bluetooth 4.0, LAN (10/100/1000Mbps) şi Wi-Fi 802.11 ac.

Concluzie:

Concluzionând, Acer Aspire F5-573G reprezintă un laptop performant de ultimă generaţie, cu capacitatea de a face faţă cu brio oricărui tip de activitate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Full HD
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.