Acer Aspire F5-572G-70SS – laptop puternic, performant şi modern, cu o portabilitate ridicată

Acer Aspire F5-572G-70SS este un laptop atractiv, cu performanţe hardware puternice şi cu un design portabil şi elegant, fiind ideal oriunde, fie acasă, fie în deplasare, garantând o funcţionalitate ireproşabilă în orice situaţie.

Vine standard fără vreun sistem de operare instalat, astfel ai ocazia de a alege cu ce sistem de operare să lucrezi. Dispune de un touchpad multi-touch şi de tastatură internaţională, alături de care îi stă şi cea numerică, astfel vei beneficia de o funcţionalitate pe cât se poate de rapidă, de corectă şi de confortabilă.

Preţul de achiziţie este unul corect, pe măsura calităţii şi specificaţiilor laptop-ului, astfel la eMag costă în jur de 3.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Remarcăm o construcţie portabilă, cu finisaje şi elemente moderne, având o greutate de 2.4kg, măsurând standard 381 x 24.9 – 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop puternic şi performant îl regăsim şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Acer Aspire F5-572G-70SS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Unul dintre cele mai importante aspecte, configuraţia hardware, vine compusă dintr-un procesor Intel Core i7, rulat la o frecvenţă de 2.5GHz (Turbo Boost 3.1GHz), un model puternic, ideal pentru orice activitate de lucru. Alături de acesta întâlnim o placă video dedicată, cu 4Gb DDR3, din seria GeForce, model 940M, cu chipset video nVidia şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb.

Din punct de vedere al stocării de date, deţine un Hard Disk de 1Tb, de tip HDD. Este o capacitate de memorie destul de suficientă după părerea mea, ce asigură o stocare generoasă de conţinut, precum filme, muzică, fotografii şi alte fişiere.

Ecranul, este unul de tip Full HD cu specificaţii anti-glare, ce măsoară 15.6”. Rezoluţia de 1920 x 1080p raportată la formatul Full HD, asigură o reproducere video de calitate excepţională.

Dispune de DVD Rw, unitate optică de scriere şi citire, de microfon integrat şi de cameră Web HD, ideale pentru a purta conversaţii video şi audio cu prietenii. Mai dispune de cititor de carduri Micro SD şi de difuzoare audio îmbunătăţite prin tehnologia TrueHarmony, ce oferă o calitate audio ireproşabilă atunci când priveşti un film sau asculţi muzică.

Deţine port HDMI, astfel îţi vei putea conecta device-ul la televizor pentru a te bucura de un conţinut mai generos, mai vine dotat cu două porturi USB 3.0 cu o rată de transfer mai ridicată, dar şi cu un port clasic USB 2.0.

La nivel de conectivitate, beneficiază de port RJ-45 pentru conexiunea la internet prin cablu la Reţea, de Wireless pentru conexiune la internet fără cablu şi de Bluetooth pentru conexiunea la alte device-uri, precum telefon, tabletă şamd.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Acer Aspire F5-572G-70SS este un laptop puternic, cu performanţe hardware superioare, conceput pentru a oferi o productivitate ridicată, cu o funcţionalitate impecabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video GeForce 940M
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.