Acer Aspire F5-571G-579P – laptop modern cu performanţe bune şi cu ecran Full HD

Acer Aspire F5-571G-579P este un laptop atractiv, un model de generaţie recentă, ce se laudă cu un nivel de performanţe bun, cu un aspect modern şi elegant, precum şi cu un display Full HD, totul fiind la un preţ foarte avantajos.

Poate fi ideal atât acasă, cât şi în deplasare, în ambele situţii descurcându-se perfect.

Rulează din fabrică sistemul de operare Linux, un sistem recent, rapid şi stabil în orice situaţie. Autonomia de lucru a device-ului este destul de generoasă, asta datorită bateriei Li-Ion (cu 4 celule) pe care o deţine.

Acest model Aspire F5-571G-579P este disponibil în oferta magazinului online eMag, la preţul de doar 2.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un design modern, cu finisaje şi trăsături moderne, totul fiind pe un fond de culoare neagră. Are o greutate de doar 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 24.9 – 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Include o tastatură numerică/internaţională comodă şi plăcută la utilizare, precum şi touchpad-ul generos, cu suport pentru acţiuni multi-atingere.

Aceeaşi variantă este disponibilă şi în stocul celor de la CEL, Altex şi evoMag.

Imagini cu Acer Aspire F5-571G-579P :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest laptop Acer din serie Aspire vine proiectat cu un procesor Intel Core i5, model 4210U, realizat pe arhitectura Haswell. Deţine 2 nuclee, o tehnologie de 22nm şi un Cache de 3Gb, fiind capabil să tacteze la o frecvenţă de 1.7GHz. Însă, datorită tehnologiei Turbo Boost, în cazuri extreme frecvenţa de rulare va creşte până la 2.7GHz. Alături de acesta, este integrat şi un procesor grafic al producătorului Intel, din seria HD Graphics 4400.

Placa video din dotare este una de tip dedicată, ce aparţine seriei GeForce, model 920M. Chipsetul video aparţine producătorului nVidia, capacitatea de memorie video fiind de 2Gb.

Se bucură de un LCD LED cu rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080p, ce măsoară 15.6inch în diagonală. Este un ecran Anti-Glare (lucios), ce garantează reproducerea unui conţinut video de înaltă definiţie.

În ceea ce îl priveşte capacitatea de memorie de stocare, este echipat cu o unitate HDD, cu 5400rpm de 1Tb. Ca şi memorie RAM, deţine doar 4Gb de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Este prevăzut cu două sloturi de memorie, capacitatea maximă suportată fiind de 16Gb, de tip DDR3.

La nivel multimedia, beneficiază de două difuzoare audio (TrueHarmony), de un microfon integrat, de o cameră Web High Definition, de unitate DVD-Rw, precum şi de un cititor de carduri SD.

Conectivitatea device-ului constă în următoarele porturi şi conexiuni: HDMI, ieşire audio, USB 2.0, USB 3.0 x 2, Bluetooth, Reţea şi Wireless.

Concluzie :

Concluzionând, Acer Aspire F5-571G-579P este un laptop de calitate foarte bună, atât din punct de vedere al construcţiei, cât şi din punct de vedere al performanţelor hardware.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Avantajos
  • Linux
  • Modern şi elegant
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.