Acer Aspire ES1-711G-P3RM – este un device atrăgător, portabil şi avantajos, cu performanţe decente

Acer Aspire ES1-711G-P3RM este un laptop portabil, ce provine din ultimele generaţii de device-uri, un model cu performanţe decente şi cu un aspect atrăgător, comercializat la un preţ super avantajos.

Aveam de-a face cu un laptop atractiv, echipat cu sistem de operare Linux. Este dotat cu un acumulator de tip Li Ion ( cu 4 celule), ce garantează o autonomie de până la 5h de lucru. În dotarea acestuia mai găsim şi un touchpad generos, plus tastatură internaţională şi numerică.

Aşa cum am spus, se face evidenţiat printr-un preţ extrem de avantajos, astfel se poate procura din stocul eMag cu numai 1.839 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, prezintă un design portabil şi atrăgător, cu finisaje extraordinare. Carcasa ce îl “înveleşte” este realizată din plastic durabil, de culoare neagră. Iar ca şi greutate şi dimensiuni, cântăreşte numai 3Kg şi măsoară doar 423.32 x 27.99 x 289.91(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire ES1-711G-P3RM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acestuia, găsim un ecran LCD LED generos, cu diagonala de 17.3inch. Este un display Acer CineCrystal HD+, de tip Glare, ce aigură o rezoluţie HD+, la 1600 x 900pixeli.

Din punct de vedere al nivelului de performanţă, are la bază un procesor Quad Core, cu o frecvenţă de tact de 2.1GHz (Turbo Boost 2.6GHz), o placă video dedicată, din seria GeForce, model 820M, cu o capacitate de memorie de 2Gb şi 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3.

Stocarea datelor va avea loc pe Hard Disk-ul din dotare, cu capacitatea de 500Gb, de tip HDD. În situaţia în care acesta capacitate de memorie este insuficientă, poţi opta la un HDD extern, portabil, de 1Tb, Samsung M3.

La capitolul multimedia, găsim în dotare un DVD Rw, o cameră Web de doar 0.3Mp, un cititor de carduri de tip SD şi două difuzoare stereo, de tip incorporate.

Iar ca şi porturi de conectare şi conexiuni, se laudă cu HDMI, ieşire audio, USB 2.0 x 2, USB 3.0, Bluetooth, Reţea şi Wireless incorporat.

Fiind un laptop portabil, ce îl poţi lua cu tine în orice călătorie, perfect pentru acesta ar fi o geantă Targus Clasic + Clamshell, de 18inch, astfel transportul va fii mult mai sigur şi mai uşor.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Acer Aspire ES1-711G-P3RM este un model accesibil, portabil şi modern, ideal pentru sarcinile cotidiene.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad-Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 820M
  • LCD LED HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.