Acer Aspire ES1-571-C6ZC – laptop low cost cu ecran Full HD şi cu SSD

Acer Aspire ES1-571-C6ZC se pare a fi un nou laptop din categoria de buget, evidenţiat printr-un aspect modern şi portabil, precum şi printr-o configuraţie hardware destul de interesantă. Cu siguranţă reprezintă un dispozitiv ideal atât lucrului de la birou, cât şi celui de pe teren.

Vine standard instalat cu sistemul de operare Linux. Însă, cu ajutorul driverelor compatibile acceptă orice versiune de Windows sau Linux. Este de reţinut faptul că este unul dintre cele mai ieftine dispozitive echipate cu SSD şi cu ecran Full HD de pe piaţă.

Acest model ES1-571-C6ZC este de curând comercializat online şi de către eMag, la preţul accesibil de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie portabilă şi modernă, construită integral din plastic de culoare neagră. Are o greutate de aproximativ 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 27.15 x 258 (W x H x D) mm.

Integrează un generos touchpad cu suport pentru multi-touch, precum şi o tastatură numerică/internaţională. Ambele vor garanta o utilizare precisă, confortabilă şi rapidă, indiferent de sarcina de lucru.

Acelaşi device low cost este disponibil online şi la CEL.

Imagini cu Acer Aspire ES1-571-C6ZC:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua variantă de la Acer din seria Aspire deţine un display de tip LED backlight, de 15.6 inch în diagonală. Reprezintă un ecran Glare (lucios) cu rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080 pixeli.

Ca şi performanţe hardware, vine prioiectat cu un procesor Intel Celeron – 2957U, realizat pe arhitectura Haswell. Are două nuclee, o tehnologie de 22 nm şi un Cache de 2Mb. În privinţa frecvenţei de tactare, rulează standard la 1.4GHz. Cât despre grafică, deţine integrat pe acesta procesorul grafic HD Graphics de la Intel.

Este prevăzut cu două sloturi de memorie RAM, însă doar unul este ocupat cu o plăcuţă de 4Gb de tip DDR3 (1.6GHz). Pe partea de stocare de date, se bucură de o capacitate de 128Gb, de tip SSD.

La nivel de dotări multimedia, se laudă cu două difuzoare stereo, cu un microfon digital integrat, cu DVD Rw, cu WebCam VGA şi cu cititor de carduri SD.

Conectivitatea acestui laptop Acer constă în următoarele: Bluetooth 4.0, Reţea 10/100/1000 (LAN), Wi-Fi 802.11 b/g/n, USB 2.0 x 2, USB 3.0, HDMI, şi ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, Acer Aspire ES1-571-C6ZC reprezintă un dispozitiv low cost de generaţie nouă, cu un aspect modern şi cu o configuraţie hardware interesantă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • De ultimă generaţie
  • Full HD
  • Linux
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.