Acer Aspire ES1-571-C0WW – laptop de generaţie nouă Full HD, ideal pentru activităţile zilnice

Tot din categoria modelelor accesibile ca preţ, face parte şi noul laptop de la Asus, din seria Aspire, despre care o să îţi vorbesc mai mult astăzi. Se pare a fi o alegere inteligentă dacă eşti în căutarea unui laptop portabil şi modern, capabil să garanteze un bun suport pentru activităţile simple, de zi cu zi.

Acer Aspire ES1-571-C0WW este un laptop atractiv lansat de curând pe piaţă, un device ce atrage atenţia la prima vedere prin design şi preţ, după care prin caracteristicile din dotare. Pune la dispoziţie specificaţii de bază, astfel încât să asigure o funcţionalitate ireproşabilă în susţinerea sarcinilor cotidiene, precum navigare Web sau activităti multimedia.

Vine standard cu sistemul de operare Linux, având la interior un acumulator Li-Ion cu trei celule, ce garantează o autonomie de până la 6h de lucru.

În ceea ce îl priveşte preţul, pot spune că este o variantă foarte avantajoasă, fiind disponibilă în magazinul de specializate eMag, la doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o carcasă modernă, integral construită din plastic de culoare neagră. Se evidenţiază printr-un aspect clasic, cu finisaje perfecte, zona de odihnă a palmelor fiind texturată. Măsoară standard 381.6 x 26.1 – 27.15 x 258(W x H x D) mm, având o greutate de 2.4kg, lucru ce duce la o portabilitate excelentă.

Deţine un touchpad de dimensiuni generoase, ce beneficiază de suport multi-touch, precum şi de tastatură numerică şi internaţională, toate asigurând o utilizare confortabilă şi rapidă.

Imagini cu Acer Aspire ES1-571-C0WW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device Acer deţine un ecran LCD LED de 15.6inch în diagonală, ce asigură o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080pixeli. Poate fi utilizat fără probleme chiar şi atunci când lumina este mai puternică, datorită stratului anti-reflexiv ce acoperă display-ul.
Este de specificat faptul că este cel mai accesibil laptop ce deţine display cu rezoluţie Full HD.

În privinţa componentelor hardware, deţine un procesor Intel Celeron, model 2957U, ce are la bază două nuclee. Este un procesor decent, ce are un Cache de 2Gb şi o tehnologie de 22nm, frecvenţa de tactare fiind de 1.4GHz.                                                                                                                                                     Alături de acesta stă o placă video de tip integrată, provenită din seria intel HD Graphics.

Pe partea de memorii, vine echipat cu o unitate HDD, cu capacitatea de 1Tb, cu 5400rpm, precum şi cu 4Gb de tip DDR3L de memorie RAM.

La capitolul multimedia, deţine două difuzoare audio stereo, un microfon integrat, o cameră Web VGA, precum şi un cititor de carduri SD.

Cât despre ramura conectivităţii, pune la dispoziţie o ieşire audio (3.5mm), un port HDMI, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0, Bluetooth, LAN (RJ-45) şi Wireless.

Concluzie :

Concluzionând, Acer Aspire ES1-571-C0WW este un laptop de ultimă generaţie, cu un preţ de achiziţie pentru orice buzunar. Este ideal activităţilor de zi cu zi, fie susţinute de acasă, fie din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe decente
  • Design plăcut
  • Linux
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.