Acer Aspire ES1-571-56T4 – laptop modern cu specificaţii hardware excelente

Acer Aspire ES1-571-56T4 se pare a fi un alt dispozitiv multimedia de generaţie recentă, potrivit atât activităţilor de la birou, cât şi celor de pe teren. Este ideal atât sarcinilor simple cotidiene, cât şi celor mai complexe, dat fiind faptul că se bazează pe o configuraţie hardware destul de puternică.

Este echipat din fabrică cu sistemul de operare Linux, precum şi cu un acumulator de tip Lithium Ion. Este vorba de o baterie generoasă cu 3 celule, capabilă să ofere o autonomie de lucru neîntreruptă de până la 6 ore.

Acest model ES1-571-56T4 poate fi procurat online şi din stocul magazinului eMag, cu preţul de numai 1.749 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, se bucură de o construcţie portabilă şi modernă din plastic de calitate foarte bună. Este în totalitate de culoare neagră, cântăreşte în jur de 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 26.1 – 27.15 x 258 (W x H x D) mm.

Beneficiază un generos touchpad multi-touch, precum şi de o tastatură numerică/internaţională, ambele fiind capabile să ofere o utilizare precisă, rapidă şi confortabilă.

Acelaşi dispozitiv este disponibil online şi la Cel.

Imagini cu Acer Aspire ES1-571-56T4:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul gadget Acer din seria Aspire deţine un ecran LCD LED cu diagonala de 15.6 inch. Vorbim despre un display Glare, respectiv lucios, ce reuşeşte să asigure o rezoluţie High Definition la 1366 x 768 pix.

La capitolul specificaţii hardware, poartă o configuraţie foarte bine echilibrată. Se bazează pe procesorul Intel Core i5 – 4200U, realizat pe arhitectura Haswell. Deţine două nuclee, o tehnologie de 22nm şi un Cache de 3Gb, frecvenţa de rulare fiind de 1.6GHz. Dat fiind faptul că beneficiază de tehnologia Turbo Boost, frecvenţa poate atinge pragul maxim de 2.6GHz, doar în cazuri extreme. Odată cu acest procesor, vine integrat şi procesorul grafic Intel HD Graphics 4400, ce asigură grafica acestui dispozitiv.

La capitolul memorii, vine standard cu 4Gb de tip DDR3L de memorie RAM. Tactează la 1.33GHz, având disponibile două sloturi de memorie, fiind doar unul ocupat. Ca şi stocare, dispune de o unitate HDD cu 5400rpm, ce are o capacitatea de memorie de 500Gb.

Dotările multimedia ale acestui device Acer sunt următoarele: un cititor de carduri, un microfon integrat, o cameră Web VGA, o unitate DVD Rw şi două difuzoare audio stereo.

Privind conectivitatea, vine echipat cu un port HDMI, cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu o ieşire audio, cu conexiune LAN (RJ-45), cu conexiune Wi-Fi şi cu conexiune Bluetooth.

Concluzie:

În concluzie, Acer Aspire ES1-571-56T4 este un notebook de calitate cu performanţe excelente, potrivit atât lucrului intens de acasă, cât şi celui din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • De ultimă generaţie
  • Ultra-modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.