Acer Aspire ES1-571-39Y7 – laptop ieftin şi bun, cu ecran Full HD

Acer Aspire ES1-571-39Y7 se dovedeşte a fi un laptop extrem de atractiv, datorită design-ului modern şi configuraţiei hardware bine echilibrate, raportate la preţul de achiziţie avantajos al acestuia. Reprezintă un dispozitiv perfect pentru lucrul de acasă, cât şi pentru cel din deplasare, oferind o portabilitate şi o flexibilitate excelentă.

Noua variantă rulează sistemul de operare Linux, purtând un acumulator de tip Lithium Ion cu 3 celule. În condiţii decente de lucru, autonomia acumulatorului poate atinge lejer pragul de 6h.

Este destinat activităţilor simple cotidiene, precum navigării pe internet, redării conţinutului multimedia, jocurilor online, sarcinilor office şmad.

Acest model ES1-571-39Y7 din seria Aspire poate fi achiziţionat online de la eMag, cu preţul accesibil de 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o construcţie modernă şi portabilă, cu finisajele şi trăsături plăcute. Carcasa atrăgătoare din plastic de culoare neagră, garantează rezistenţă şi durabilitate pe o perioadă de timp îndelungată. Ca şi trăsături tehnice, cântăreşte în jur de 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 26.1 – 27.15 x 258 (W x H x D) mm.

Include o tastatură internaţională/numerică de tip chiclet, precum şi un touchpad generos şi precis, cu suport multi-touch.

Imagini cu Acer Aspire ES1-571-39Y7 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest model Acer din seria Aspire înglobează un display Anti-Glare, de 15.60 inch în diagonală. Este un LCD LED de calitate foarte bună, ce oferă o rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080 pix.

Deţine o configuraţie hardware foarte bine echilibrată, cu un procesor i3-5005U de la Intel. Este vorba de un procesor cu 2 nuclee de pe arhitectura Broadwell, ce are o tehnologie de 14nm, un Cache de 3Gb şi o frecvenţă de tactare de 2.0GHz.

Alături de acesta, stă integrat procesorul grafic Intel HD Graphics 5500. Se laudă cu un consum extrem de redus, fiind capabil să ofere o performanţă grafică destul de bună.

Pe partea de memorii, vine prevăzut cu două slot-uri de memorie RAM, fiind doar unul ocupat cu o plăcuţă de 4Gb, de tip DDR3L. În privinţa stocării datelor şi fişierelor, noul dispozitiv a fost echipat cu o unitate SSD cu capacitatea de 128Gb.

Din punct de vedere al dotărilor multimedia, dispune de două difuzoare audio stereo, de un microfon integrat, de o unitate optică scriere/citire DVD Rw, de o cameră Web VGA, precum şi de un cititor de carduri (SD).

Beneficiază de conexiune Bluetooth 4.0, de Wi-Fi 802.11 b/g/n, de Reţea 10/100/1000 (LAN), de USB 3.0, de USB 2.0 x 2, de ieşire audio şi de HDMI.

Concluzie :

Concluzionând, Acer Aspire ES1-571-39Y7 reprezintă unul dintre cele mai convenabile laptop-uri de pe piaţă, datorită raportului apreciabil dintre performanţă şi preţ.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Full HD
  • Linux
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.