Acer Aspire ES1-571-39H0 – laptop modern şi accesibil, cu sistem de operare Linux

Acer Aspire ES1-571-39H0 reprezintă un laptop de clasă medie, modern şi portabil, capabil să fie un bun suport pentru activităţile simple de zi cu zi, fie ele susţinute de acasă, fie din deplasare.

Este o variantă cu performanţe limitate, recomandată în mod special pentru redarea conţinutului multimedia, pentru nevigare Web, pentru jocurile online ce nu necesită o grafică superioară şamd.

Deţine o baterie Li-Ion cu 3 celule, ce garantează o autonomie de până la 6 ore, în condiţii decente de lucru. Din fabrică este pregătit să ruleze sistemul de operare Linux.

Modelul Aspire ES1-571-39H0 este disponibil în stocul magazinului online eMag, la preţul de numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine o construcţie modernă, realizată în întregime din plastic de calitate foarte bună. Este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 26.1 – 27.15 x 258(W x H x D) mm.

Beneficiază de un touchpad generos, cu suport pentru gesturi multi-touch, precum şi de o tastatură internaţională/numerică, foarte comodă la utilizare.

Imagini cu Acer Aspire ES1-571-39H0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Întreadevăr, după cum spuneam şi mai sus, deţine o serie de performanţe limitate, datorită configuraţiei hardware decente. Are la bază procesorul i3 5005U, compus din 2 nuclee, realizat pe arhitectura Broadwell. Are o tehnologie de 14nm şi un Cache de 3Gb, frecvenţa de tactare fiind de 2.0GHz.
Este priectat cu o placă video integrată, provenită din serie HD Graphics 5500, cu chipestul video de la Intel.

Are un display LCD LED cu diagonală de 15.6”, ce benficiază de un strat de protecţie Anti-Glare. Reproduce conţinutul la o rezoluţie maximă de 1366x768p, într-un format High Definition.

Din punct de vedere al memoriei RAM, deţine două sloturi, dintre care unul este ocupat cu o plăcuţă de 4Gb, de tip DDR3L, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca memorie de stocare, este dotat cu o unitate de tip HDD, cu capacitatea de 500Gb, cu 5400rpm.

Dotările multimedia ale acestui device, constau în două difuzoare stereo, într-un microfon integrat, într-un cititor de carduri SD, precum şi într-o cameră Web VGA.

În ceea ce îl priveşte conectivitatea, se laudă cu HDMI, cu ieşire audio, cu USB 2.0 x 2, cu USB 3.0, cu Bluetooth 4.0, cu Reţea 10/100/1000 şi cu Wireless 802.11 b/g/n.

Concluzie :

Concluzionând, Acer Aspire ES1-571-39H0 este un laptop ieftin, de calitate, ce garantează o portabilitate ridicată şi o funcţionalitate pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware ok
  • Aspect modern
  • Sistem de operare Linux
  • De generaţie recentă
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.