Acer Aspire ES1-531-P4LL – laptop low-cost de generaţie nouă, portabil şi modern

Acer Aspire ES1-531-P4LL reprezintă o variantă dedicată pasionaţilor de divertisment multimedia, cât şi amatorilor de sarcini office şi internet. Este o un model low-cost, potrivit atât lucrului de acasă, cât şi celui din deplasare, graţie aspectului său modern şi portabil.

Din fabrică este echipat cu sistemul de operare Linux, sistem stabil şi rapid, ce asigură o utilizare excelentă. Este prevăzut cu un acumulator de tip Li-Ion cu 3 celule, ce oferă o autonomie de lucru în condiţii decente destul de generoasă.

Acest model Aspire ES1-531-P4LL se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag, cu doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Se prezintă cu o construcţie interesantă de culoare neagră, construită în întregime dintr-un plastic de calitate foarte bună. Are o greutate de 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 27.15 x 258(W x H x D) mm.

Deţine atât tastatură numerică, precum şi internaţională, cât şi un touchpad generos, cu suport pentru multi-touch, toate garantând o utilizare confortabilă, corectă şi rapidă.

Acelaşi device din gama Aspire este disponibil şi la Altex.

Imagini cu Acer Aspire ES1-531-P4LL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un display LCD LED ce beneficiază de un strat de protecţie Glare pe toată diagonala de 15.6”. Reproduce conţinutul la o rezoluţie High Definition la maxim 1366 x 768, cu unghiuri largi de vizualizare, cu o luminozitate optimă, precum şi cu nuanţe naturale de culori.

Este prevăzut cu un procesor Intel Pentium Quad Core N3700, bazat pe 4 nuclee fizice şi pe o tehnologie de 22nm. Este realizat pe arhitectura Airmont, provenit din gama Basswell, având un Cache de 2Gb. Frecvenţa de rulare ajunge până la 1.6GHz, însă mulţumită modului Turbo Boost creşte până la maxim 2.4GHz.

Alături de acesta este integrat şi procesorul video Intel HD Graphics, provenit din seria a 8-a, ce asigură un nivel de performanţe decente.

Din punct de vedere al memoriilor, deţine o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă 1.6GHz, precum şi o unitate HDD de 1Tb, cu 5400rpm ce asigură stocare de date şi fişiere.

Capitolul multimedia are la bază o unitate DVD Rw, o cameră Web VGA, un microfon integrat, un cititor de carduri SD, precum şi două difuzoare audio stereo.

Este prevăzut cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu conexiune Bluetooth, cu LAN şi cu Wireless.

Concluzie :

Acestea fiind spune, Acer Aspire ES1-531-P4LL este un laptop accesibil de generaţie nouă, un device plăcut, ce garantează o utilizare comodă şi stabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie decentă
  • Aspect plăcut
  • Sistem de operare Linux
  • De generaţie nouă
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.