Acer Aspire ES1-531-C126 – un device low cost, ideal pentru activităţi multimedia şi internet

Acer Aspire ES1-531-C126 este un laptop low cost, pentru orice buzunar, conceput pentru a susţine sarcinile simple, cum ar fi cele multimedia sau internet, fie de acasă, fie din deplasare.

Este un model de generaţie recentă, dotat cu o baterie Li-Ion, cu 3 celule, ce rulează din fabrică sistemul de operare Linux. Găsim în dotarea acestuia un touch pad multi-touch, alături de care îi stă o tastatură internaţională, dar şi una numerică.

Ca şi preţ, este un model super accesibil, ce se poate achiziţiona din oferta magazinului online eMag cu doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, observăm o construcţie ergonomică, portabilă şi modernă, pe un fond de culoare neagră. Este construit pe deplin din plastic calitativ, având o greutate de numai 2.4Kg, măsurând standard 381.6 x 27.15 x 258(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire ES1-531-C126 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un ecran Acer ComfyView, de 15.6”, cu rezoluţie HD, la 1366 x 768p. Este un display glare excelent, ce asigură o calitate video impecabilă.

La nivel de performanţe hardware, vine dotat cu un processor Intel Celeron Dual Core, tactat la 1.6GHz (Turbo Boost 2.1GHz), cu o placă video integrată din seria Intel HD Graphics şi cu o capacitate de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3.

Stocarea datelor şi a fişierelor este asigurată de către Hard Disk-ul de 500Gb din dotare, de tip HDD.
Din punct de vedere al capitolului multimedia, beneficiază de două difuzoare audio stereo incorporate, de un microfon, de o cameră Web Acer Crystal Eye HD şi de un cititor de carduri SD.

Stă foarte bine şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel beneficiază de conexiune Wireless, de conexiune Bluetooth, de Reţea, de două porturi USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieşire audio şi de un port HDMI.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Acer Aspire ES1-531-C126 este un model de buget, un laptop portabil şi modern, ideal pentru a susţine activităţile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.