Acer Aspire ES1-512-C8HG – un laptop de buget, portabil şi aspectuos

Laptop-ul Acer Aspire ES1-512-C8HG este un device cu performanţe decente, portabil şi modern, perfect pentru a face faţă activităţilor de zi cu zi, susţinute la birou sau pe teren.

Îşi face apariţia cu sistem de operare Linux şi cu un acumulator excelent, de tip Li-Ion (cu 3 celule), capabil să asigure o autonomie de până la 7h de lucru. Sub carcasă, ascunde un procesor Dual Core, un procesor grafic integrat din gama Intel HD Graphics, 2Gb de RAM şi 500Gb de memorie flash.

Poţi achiziţiona un astfel de dispozitiv accesibil, din stocul celor de la eMag, cu preţul de doar 979 de lei (vezi preţ actualizat).

Vine echipat cu un touchpad cu multi-touch, ce permite diverse funcţii (zoom, derulare sau lansare), tastatură numerică şi tastatură internaţională. La nivel estetic, prezintă o carcasă distinsă, realizată din plastic, de culoare neagră. Cântăreşte numai 2.4Kg şi măsoară doar 381.6 x 26.1 x 258(W x H x D) mm.

Acelaşi device buget, se regăseşte şi în gama de produse a magazinului online Flanco.

Imagini cu Acer Aspire ES1-512-C8HG :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul din dotare este unul de tip Acer CineCrystal şi Glare, cu diagonala de 15.6inch. Este un LCD LED foarte bun, capabil să reproducă conţinutul într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768p.

Performanţele device-ului au la bază un procesor Intel Dual Core, rulat la 2.1GHz (2.5GHz Turbo Boost), o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics şi o capacitate de memorie RAM de 2Gb.

Din punct de vedere al memoriei de stocare, pune la dispoziţie un HDD de 500Gb, cu o viteză de rotaţie de 5400 de rotaţii pe minut. Dacă această capacitate de memorie de stocare este insuficientă, poţi opta la un HDD extern Samsung M3, cu o capacitate de 1Tb, cu USB 3.0.

Beneficiază de cameră Web (Acer CrystalEye), de DVD Rw, de microfon, de cititor de carduri (SD) şi de difuzoare stereo, dezvoltate prin tehnologia High Definition Audio.

Nici din punct de vedere al conectivităţii nu se descurcă mai rău, ci se laudă cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu o ieşire audio, cu un port HDMI, cu port RJ-45 pentru Reţea, cu Wireless şi cu Bluetooth.

În concluzie, Acer Aspire ES1-512-C8HG este un laptop de buget, portabil şi modern, ce va răspunde rapid şi corect cerinţelor de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Dual Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • LCD LED FHD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.