Acer Aspire ES1-512-C116

După cum observăm, lumea tehnologiei avansează mai mult pe zi ce trece, iar acest lucru ne face mult mai dependenți de gadget-uri și de această lume. La orice pas avem nevoie de un laptop, care să ne ajute să rezolvăm orice problemă, într-un mod rapid și fluent.
Nu întotdeauna este necesar să ne achiziționam un laptop foarte scump, cu o configurație de ultimă generație, pe care să îl utilizăm doar la internet și aplicații office.

Așadar, Acer Aspire ES1-512-C116 este un model de laptop destul de ok, conceput în 2014, cu specificații modeste și cu un preț extrem de mic.
Modelul de față este creat în mod special pentru a fi folosit la lucrul zilnic, gen filme, muzică, internet și aplicații multimedia. Prezintă un desing simplu, însă detaliile sale perfect finisate îi oferă o eleganță incredibilă.

Prețul la care puteți achiziționa acest laptop Acer Aspire ES1-512-C116 este de doar 1.249lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, în urma raportului preț-performanță al acestuia.

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire ES1-512-C116 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La interor este utilat cu un model de procesor destul de bun, respectiv Intel Celeron Quad Core. Vine format din 4 nuclee, cu o tehnologie de 22nm și tactează la o frecvență de 1.8GHz. Fiind un procesor de generație nouă, benficiaza de tehnologia revoluționară Turbo Boost, de la Intel. Foarte interesantă și eficientă, această tehnologie mărește frecvența procesorului până la 2.0GHz,  doar în cazul în care este nevoie.

Cu siguranță veți rămâne surprinși de calitatea incredibilă a imaginilor redate pe noul ecran LCD LED, cu format WXGA. Prezintă o diagonală de 15.6inch și o rezoluție de 1366 x 768pixeli. Un plus al acestui display, este că se bucură de caracteristica specială Acer CineCrystal, ce îmbunătățește calitatea imaginilor redate.

Desigur, și la capitolul memorie se descurcă destul de bine, fiind echipat cu un Hard Disk, tip HDD, cu o capacitate de stocare de 500Gb, ideal pentru a păstra toate datele personale și multe altele. Tot aici, găsim și o capacitate de memorie RAM de 4Gb, utilă în mod special pentru aplicații și pentru sistemul de operare.

Sunetul oferit de acest dispozitiv este garantat în special de tehnologia High Definition Audio. Vine echipat  din două difuzoare stereo integrate, ce redau un sunet clar și puternic, fără a avea vreo deformare.

Conectează-ți gadget-ul la alte device, foarte simplu și ușor prin intermediul porturilor de conectare, precum: un port USB 3.0, două porturi USB 2.0, un port HDMI și o ieșire audio. Iar ca și comunicații vine dotat cu Bluetooth 4.0, Wireless integrat și Rețea (Rj-45).

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Quad Core
  • Intel HD Graphics
  • Acer CineCrystal
  • LCD LED
  • Format display WXGA
  • High Definition Audio
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.