Acer Aspire ES1-512-C04G

Te-ai hotărât să îți achiziționezi un laptop, nu foarte performant, cu specificații modeste, pe care să îl utilizezi în mod special la activități zilnice, gen internet și diverse aplicații office și multimedia. În cazul acesta noi vă putem recomanda un model nou apărut pe piața gadget-urilor, la un preț de top și cu un aspect destul de ok.

Acer Aspire ES1-512-C04G este un dispozitiv de generație nouă, cu o configurație destul de bună și cu un preț foarte atrăgător. Prezintă un aspct simplist, cu trăsături obișnuite și cu finisaje bine definite. Chiar dacă nu este un laptop care să ofere o performanță ridicată, cu siguranță îți vei face foarte bine treaba și cu acest model ceva mai ieftin.

Prețul de achiziție al acestui laptop Acer Aspire ES1-512-C04G este de doar 1.199lei (Vezi preț actualizat). Un preț excelent pot spune, luând în considerare prețurile altor dispozititve de pe piață gadget-urilor.

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire ES1-512-C04G :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Așadar. pe partea de configurație vine echipat cu un procesor Celeron Dual Core de la Intel, model N2840. Vine construit din două nuclee, cu un Cache de 1Gb și rulează la o frecvență destul de bună, de 2.1GHz. Fiind un model apărut recent, dispune de tehnologia inteligentă Turbo Boost, de la Intel. Aceasta mărește automat frecvența procesorului doar atunci când este nevoie, undeva la 2.6GHz.  Astfel, te vei bucura de o utilizare extrem de rapidă și fluentă a dispozitivului.

Display-ul LCD LED, îți va oferii o calitate ireproșabilă a imaginilor reproduse pe acesta. Prezintă o diagonală normală, de 15.6inchi și un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli. Mulțumită caracteristicilor avansate Glare și Acer Comfy View, te vei bucura de imagini clare și cu un contrast puternic.

Și la capitolul memorii se descurcă foarte bine, fiind utilat cu un Hard Disk, de tip HDD, cu o capacitate de stocare de 500Gb. Tot aici întâlnim și o memorie RAM destul de generoasă, respectiv de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1.6GHz.

Nici sunetul nu este mai slab, ci din contra beneficiază de tehnologia avansată de sunet, High Definition Audio. Așadar, cu siguranță vei rămâne surprins de sunetul perfect, clar și puternic.

Conectivitatea excelentă este asigurată de următoarele porturi de conectare: o ieșire audio, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0 și un port HDMI. Iar ca și comunicații dispune de Rețea (Rj-45), Bluetooth și Wireless integrat.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual Core
  • Glare
  • Acer ComfyView
  • LCD LED HD
  • Intel HD Graphics
  • High Definition Audio
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor
  • Sistem de operare: Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.