Acer Aspire ES1-511-C72D

Dacă ai nevoie de un laptop la un preț modest, slim, portabil și cu Windows 8.1 preinstalat pentru folosire în manieră multimedia ori office, noi îți recomandăm laptopul Acer Aspire ES1-511-C72D.

Acest model face parte din seria Acer Aspire ES1, dotat cu procesoarele Intel Celeron, formate din două nuclee, cu o frecvență de 2160MHz, ce oferă o procesare incredibilă  și o capacitate de stocare impresionantă.

Capacitatea memoriei RAM este de 4Gb de tip DDR3, cu o frecvență de 1.6Gb, îndeajuns pentru sistemul de operare și aplicațiilor pe care le vei instala. În cazul epuizării memoriei, poți face un upgrade cu DDR3. Hard Disk-ul este și acesta destul de ok, cu o capacitate de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400 rpm, perfect pentru stocarea datelor personale, filme, muzică, jocuri etc.

Prețul laptop-ului, la data de 7.08.2014 este de 1.299 lei, destul de ok pot spune, dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Acer Aspire ES1-511-C72D:

MAI MULTE POZE

DESIGN:

Gadget-ul de față este scos în evidență de către design-ul sau bine conceput, ce prezintă un aspect  business. Exteriorul este construit dintr-un plastic foarte calitativ și foarte rezistent, pentru a nu ceda ușor, ținând cont că este un laptop portabil.

DISPLAY:

Ecranul acestui model este unul LED de 15.6inch, ce excelează prin redearea incredibilă a culorilor și a luminozității perfecte. Suprafața ecranului este anti-reflexivă, astfel poți folosi acest gadget fără probleme chiar și atunci când lumina este puternică, căci nu va fi transformat în oglindă.

SUNET:

Datorită tehnologiei High Definition Audio și a difuzoarelor stereo, te vei bucura de un sunet extrem de clar, puternic și nedistorsionat,  exact ce îți poți dori de la un laptop.

CONECTIVITATE:

Ca și conectivitate vei avea la dispoziție cam tot ce ai avea nevoie de la un laptop, adică: HDMI, ieșire audio, RJ-45, USB 2.0 (2), USB 3.0, Wireless, Bluetooth, Rețea.

ACCESORII:

Dacă luăm în considerare că acest model de laptop este unul portabil, atunci poți opta pentru o Geantă Laptop Rivacase.

PĂRERI PRO ȘI CONTRA :

Pro :   

  • Anti-Glare
  • Acer ComfyView
  • High Definition Audio
  • Multi-TouchPad 
  • Webcam Acer Crystal Eye HD

Contra :

  •  Lipsă taste numerice 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.