Acer Aspire ES1-511-C3KV

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
În cazul în care te-ai hotărât să îți cumperi un laptop performant, cu dotări de ultimă generație și la un preț de ofertă, modelul Acer Aspire ES1-511-C3KV este varianta cea mai bună pe care o cauți.

Acer Aspire ES1-511-C3KV vine pregătit să răspundă cu brio tuturor cerințelor tale, grație caracteristicilor sale.
Pe lângă specificațiile bune ale acestuia, prezintă și un design bine conceput, elegant, subțire realizat dintr-un plastic extrem de rezistent și de calitativ, cântărind doar 2.4 Kg. Așadar vei avea ocazia de al lua cu tine oriunde și oricând, fără nici o problemă.

Costul acestui model Acer Aspire ES1-511-C3KV, este undeva la 1.149lei, foarte bun pot spune la ce raport preț-calitate oferă. Dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Acer Aspire ES1-511-C3KV :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Device-ul de față vine conceput cu un ecran de tip LCD LED cu o diagonală de 15.6inch și o rezoluție uimitoare HD de 1366x768p. Datorită caracteristicii Anti-Glare, poți folosi laptop-ul oriunde și oricând, deoarece ecranul nu o să se transforme în oglindă, când lumina este mai puternică. Iar cu tehnologia revoluționară ComfyView de la Acer, imaginile vor avea o claritate incredibilă, cu o tentă naturală.

La interior se află un procesor Intel Celeron Dual Core, model N2830, format din 2 nuclee, executat la o frecvență de 2.1GHz, împreună cu placa video integrată din seria Intel HD Graphics îți va oferi activități office și multimedia incredibile.

Pentru diverse aplicații și pentru sistemul de operare, are la dispoziție o capacitate de memorie RAM suficientă de 4Gb de tip DDR3. Iar pentru a stoca fișierele personale, muzică, filme și altele, beneficiezi de un HDD cu o capacitate de 500Gb.

Calitatea audio se datorează celor două difuzoare stereo, ajutată de tehnologia High Definition Audio. Așadar sunetul redat va fi de o calitate și claritate superioară. În cazul în care ești nemulțumit de sunetul redat, îți poți îndreptă atenția către un difuzor portabil, pe care îl poți conecta la device prin bluetooth sau cablu audio.

Și partea de multimedia putem spune că excelează, oferind aproape toate tipurile de conectivitate precum: HDMI, RJ-45, USB 2.0(2), USB 3.0, WEB HD Acer Crystal Eye, ieșire audio, cititor de carduri și microfon integrat. Iar ca și comunicații dispune de Bluetooth 4.0, Wireless și Rețea.

Cu acest model Acer Aspire, grija bateriei va dispărea. Datorită acumulatorului Li-Ion, format din 3 celule, autonomi­a Pc-ului va fi de până la 6h de funcționare continuă.

Dacă ești mai tot timpul pe drum, iar laptopul îți este partener, îți poți îndrepta privirea către o geantă laptop, așadar transportul va fi mult mai ușor, iar siguranță mult mai mare.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual 
  • Intel HD Graphics
  • High Definition Audio
  • Acer Crystal Eye HD
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Microsoft Windows 8.1, 64 biti
  • Anti-Glare
  • Acer ComfyView
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.