Acer Aspire ES1-511-288X

Dacă ești interesat de un laptop de top la un preț de mega ofertă, nou model de la Acer sigur te va lasă fără cuvinte.

Acer Aspire ES1-511-288X vine conceput cu numeroase specificații de ultimă generație și un design pe măsura acestora. Prezintă un aspect modern, elegant, realizat doar din materiale de cea mai bună calitate, asta făcându-l extrem de rezistent.

Exteriorul este construit dintr-un material din plastic, mat, cu o definire texturată ce oferă o aderență foarte bună, astfel va fi mai rezistent la zgârieturi. Cu o greutate de doar 2.4kg și dimensiuni minimaliste, va oferii o experiență de utilizare și de portabilitate foarte ok.

Prețul acestui laptop Acer Aspire ES1-511-288X vine la prețul de aproximativ 979lei, foarte foarte bun pot spune, însă dacă vrei să îl achiziționezi îl poți prinde la incredibilul pret din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Acer Aspire ES1-511-288X :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Această impresionantă portabilitate vine combinată cu o putere uimitoare oferită de cele două procesoare Intel Celeron, modelul N2830, tactate la o frecvență de 2GHz. Împreună cu procesorul grafic Intel HD va crește productivitatea și va oferii o rulare fluentă a aplicațiilor office și multimedia.

Design-ul elegant al acestui device, este completat de ecranul LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768p. Datorită noilor caracteristici Acer CineCrystal și Anti-Glare concepute de Acer, noul display va oferii o claritate și calitate incredibilă imaginilor și totodată poate fi folosit oriunde și oricând, deoarce ecranul nu se va transforma niciodata în oglindă, atunci când lumina este mai puternică.

Stochează-ți de acum toate filmele preferate, muzică, date personale și altele, direct pe HDD generos de 500Gb. Iar pentru diverse aplicații și pentru sistemul de operare Linux, în cazul acestui model, capacitatea memoriei RAM de 2Gb, va fi mai mult decât suficient.

Nici calitatea sunetului nu este mai slabă, grație celor două difuzoare integrate, îmbunătățită de noua tehnologie High Definition Audio. În cazul în care dorești o calitate audio mai superioară decât cea oferită, îți poți îndrepta atenția către un difuzor portabil, ce îl poți conecta foarte simplu prin wireless la device-ul tău.

Conectează-ți laptop-ul la alte device-uri sau chiar la internet prin diferite moduri, cum ar fi: HDMI, USB 2.0, USB 3.0, Bluetooth, ieșire audio, RJ-45 și Wireless.

Ținând cont că acest model Acer este portabil și de acum te va însoții oriunde și oricând, va fi predispus la diferite accidente. În cazul acesta poți achiziționa o geantă laptop pentru un transport mai simplu și o siguranță mai bună.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual
  • Intel HD Graphics
  • Anti-Glare
  • Acer CineCrystal
  • High Definition Audio
  • Sistem de operare: Linux
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.