Acer Aspire ES1-411-C8LS – un laptop ieftin şi portabil, cu o configuraţie hardware decentă

Acer Aspire ES1-411-C8LS este un laptop excelent destinat lucrului de zi cu zi, un model foarte ieftin şi de calitate, ce beneficiază de o portabilitate extraordinară. Vine echipat cu o baterie Li-Ion cu 4 celule şi cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1, cu Bing.

Noul notebook posedă o configuraţie hardware destul de bunicică, în raport cu preţul de achiziţie, astfel este alcătuită dintr-un procesor Intel Celeron Quad Core, dintr-o capacitate de memorie RAM de 2Gb, dintr-o capacitate de 500Gb de memorie de stocare şi dintr-un procesor grafic de tip integrat, din seria Intel HD Graphics.

Cât despre preţ, pot spune că modelul de faţă se află printre cele mai accesibile şi bine vândute device-uri de pe piaţă. Aşadar, la eMag un astfel de laptop costă numai 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii tehnice, prezintă o carcasă din plastic, de culoare neagră. Are o greutate de numai 1.9Kg şi măsoară doar 345.4 x 25.4 x 249(W x H x D)mm. În dotarea acestuia, găsim un touchpad cu suport pentru multi-touch şi o tastatură internaţională.

Imagini cu Acer Aspire ES1-411-C8LS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Notebook-ul de faţă, vine dotat cu un display de 14inch, un LCD LED de calitate foarte bună. Este un display Acer CineCrystal, capabil să reproducă imaginea într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768p.

Din punct de vedere hardware, întâlnim un procesor Quad Core, rulat la o frecvenţă de 1.8GHz (Turbo Boost 2.2GHz), o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics şi o capacitate de 2Gb de memorie RAM.

Cât despre capacitatea de stocare, vine dotat cu un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

La nivel multimedia, dispune de un microfon incorporat, de o cameră Web Acer Crystal Eye, de cititor de carduri şi de difuzoare stereo, optimizate prin tehnologia avansată High Definition Audio.

Conectivtiatea device-ului are la bază un port HDMI, o ieşire audio, un port USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth, Reţea şi Wireless integrat.

Pentru modelul de faţă, ideală este o geantă Rivacase 8420, de 13.3, astfel fiind un device portabil, transportul acestuia va fii pe cât se poate de uşor şi de sigur.

Acestea fiind spuse, Acer Aspire ES1-411-C8LS este un laptop de buget, portabil şi modern, perfect pentru activităţile cotidiene, susţinute acasă sau la birou.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.