Acer Aspire ES1-311-C6BX – un notebook ieftin, portabil și atrăgător

Acer Aspire ES1-311-C6BX este un laptop pentru divertisment și pentru activități simple de zi cu zi, atractiv și portabil, ce se laudă cu un super preț de achiziție.

Avem deaface cu un notebook de 13.3inch, cu procesor Quad Core, cu 4Gb de memorie RAM, cu 500Gb memorie de stocare și cu o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics.

Un astfel de model îl găsim în oferta celor de la eMag, la un super cost de achiziție, respectiv de numai 1.179lei (vezi preț actualizat).

Portabilitatea este punctul său forte, datorită greutății reduse de numai 1.6Kg și a dimensiunilor slim de 327 x 20.7 x 228 mm. Prezintă o carcasă din plastic, de culore steel gray, fiind echipat cu tastatură internațională, neavând și una numerică.

Imagini cu Acer Aspire ES1-311-C6BX  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, ecranul din dotare este de 13.3inch, de tip anti-glare. Este un display HD LED, ce reproduce imagini la o rezoluție HD de 1366 x 768p.

La interior, găsim o configurație tehnică completă, alcătuită dintr-un procesor Intel Celeron Quad Core, de 1.8GHz (Turbo Boost 2.2GHz), dintr-o placă video integrată din seria Intel HD Graphics și dintr-o capacitate de memorie RAM de 4Gb.

Pentru stocarea și păstrarea datelor, avem la dispoziție un Hard Disk de 500Gb, cu 5400 de rotații pe minut.

În dotatea aceastuia, mai regăsim și un microfon integrat, o cameră web cu format HD de 720p, un cititor de carduri SD și două difuzoare integrate optimizate prin tehnologia Dolby Digital Plus Home Theater.

Conectivitatea are la bază un port USB 3.0, un port USB 2.0, o ieșire audio, un port HDMI, Bluetooth, Wireless și Rețea.

În concluzie, dacă îți dorești un laptop ieftin, atractiv și portabil, modelul Acer Aspire ES1-311-C6BX reprezintă varianta cea mai ideală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Quad-Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată Intel HD Graphics
  • HD LED
Contra:
  • Fără port VGA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.