Acer Aspire ES1-311-C0EB

Dacă ești interesat să îți achiziționezi un laptop nou, pentru a îl utiliza în mod special în activități de zi cu zi, gen internet, aplicații office și multimedia, și nu dorești să aloci o sumă foarte mare de bani, atunci site-ul nostru de review-uri îți recomandă un model de la Asus, recent apărut cum ar fi Aspire ES1-311-C0EB.

Noul gadget Acer Aspire ES1-311-C0EB este un model accesibil ca și preț, ce se descurcă excelent în rularea aplicațiilor cotidiene, mulțumită caracteristicilor sale. Se face remarcat prin aspectul său elegant, cu trăsături slim de 327 x 20.7 x 228 mm și prin greutatea sa de doar 1.6 Kg, așadar va oferii o portabilitate elegantă, ușoară și o utilizare excelentă.

La data de 16-1-2015, prețul acestui device Acer Aspire ES1-311-C0EB era de aproximativ 1.300lei (Vezi preț actualizat), un preț mic pot spune pentru o configurație așa de bună.

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire ES1-311-C0EB :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Așa cum ne-au obișnuit cei de la Acer și de această dată au echipat noul dispozitiv cu un display LCD LED, cu o rezoluție HD de 1366 x 768p, însă de data aceasta cu o diagonală ceva mai mică, de 13.3inch. Mulțumită tehnologiei Acer ComfyView, imaginile vor fi afișate la o calitate ireproșabil de bună.

Configurația este destul ok, având proiectat să ruleze un procesor destul de bun, de tip Intel Celeron Quad Core, model N2940. Are la bază 4 nuclee și o frecvență de 1.8GHz, însă datorită tehnologiei Turbo Boost, de la Intel, puterea procesorului se mărește până la 2.3GHz, în mod automat. Placa video este din seria Intel HD Graphics, producător Intel, de tip integrată.

În ceea ce privește memoria, vine echipat cu un Hard Disk, de tip HDD, cu o capacitate de stocare destul de bună, de 500Gb, și cu o memorie RAM, de tip DDR3, cu o capacitate de 4Gb, ce poate fi dezvoltată undeva până la 8Gb.

La capitolul conectivitate și conexiuni, are în componență următoarele: un port USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, o ieșire audio, Bluetooth, port RJ-45 pentru conexiunea la Rețea și Wireless integrat.

Alte detalii pe care le putem spune despre acest gadget, ar fi că vine din fabrică pe culoarea negru, are proiectat o tastatură internațională și un touchpad imens, cu control multi-touch pentru gesturi, ce  acceptă diferite funcții de zoom, derulare și lansare cu ajutorul degetelor.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Quad Core
  • Intel HD Graphics
  • Acer ComfyView
  • LCD LED
  • HD
  • High Definition Audio
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
  • Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
  • WEB HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.