Acer Aspire ES1-131-C452 – un notebook portabil şi distins, cu un preţ foarte avantajos

Acer Aspire ES1-131-C452 provine dintr-o categorie de notebook-uri accesibile ca şi preţ, distinse şi portabile, ideale fie pentru acasă, fie pentru călătorii.

Noul device se laudă cu un acumulator Li-Ion, ce garantează o autonomie de până la 5 ore şi 30 de minute de lucru, rulând din fabrică sistemul de operare Windows 10 Home.

După cum am spus, este un laptop pe cât se poate de avantajos, ce se poate achiziţiona din gama celor de la eMag cu doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un aspect ultra modern, având o construcţie ergonomică din plastic, de culoare neagră. Are o greutate de 1.25 Kg, măsoară standard 291 x 21.2 x 211(W x H x D) mm şi deţine tastatură internaţională şi un touchpad multi-touch.

Imagini cu Acer Aspire ES1-131-C452 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un display non-glare, cu diagonala de 11.6”, cu rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli. Este un LCD LED ce influenţează totodată dimensiunile reduse ale device-ului, asigurând o calitate video excelentă.

La interiorul acestuia, întâlnim un procesor Intel Celeron Dual Core, tactat la o frecvenţă de 1.6GHz (Turbo Boost 2.1GHz), o placă video integrată, din gama Intel HD Graphics şi o capacitate de memorie RAM, de 2Gb.

În privinţa stocării de date, pune la dispoziţie o capacitate de numai 32Gb, de tip eMMC, însă poţi achiziţiona un HDD extern, portabil, Seagate Expansion de 1Tb, cu 5400rpm, cu USB 3.0.

Din punct de vedere al dotărilor multimedia, dispune de o cameră Web de 0.3Mp, de un cititor de carduri, de difuzoare audio stereo şi de un microfon integrat.

Cât despre conectori şi conexiuni, se bucură de Wireless, de Reţea, de Bluetooth, de ieşire audio, de port HDMI, de port USB 2.0 şi de port USB 3.0.

Concluzie :

În concluzie, notebook-ul Acer Aspire ES1-131-C452 este un device accesibil, cu aspect portabil şi distins, ideal pentru activităţi multimedia şi net.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb eMMC
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.