Acer Aspire ES1-131-C273 – un notebook accesibil şi portabil, destinat activităţilor de zi cu zi

Acer Aspire ES1-131-C273 este un device atractiv, destinat în mod special sarcinilor de zi cu zi, susţinute la birou sau în deplasare.

Este un model echipat cu acumulator Li-Ion (3 celule), capabil să garanteze o autonomie de până la 5 ore şi 30 de minute de lucru. Vine cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1, pe 64 de biţi, având ca şi software incluse McAfee Internet Security Suite (60 days trial version) şi Microsoft office 2013 Trial version (30 days trial version).

Un astfel de notebook îl regăsim în oferta celor de la eMag, la preţul de achiziţionare de doar 1.159 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, este un model portabil, ce cântăreşte numai 1.25Kg şi măsoară doar 291 x 21.2 x 211(W x H x D) mm. Prezintă o carcasă construită din plastic, un material durabil în timp, de culoare neagră. Beneficiază de tastatură numerică, de tastatură internaţională şi de touchpad cu gest multi-touch.

Imagini cu Acer Aspire ES1-131-C273 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Fiind un notebook, ecranul din dotare este de numai 11.6inch, un LCD LED de tip non-Glare. Este un display mat, ce reproduce imagini la o rezoluţie HD, de 1366x 768pix.

Configuraţia hardware de care se bucură, vine alcătuită dintr-un procesor Intel Celeron Quad Core, de 1.6GHz (Turbo Boost 2.1GHz), dintr-o placă video integrată din seria Intel HD Graphics şi dintr-o capacitate de memorie RAM, de numai 2Gb, de tip DDR3.

De această dată, vorbim despre o capacitate de stocare ceva mai mică, de numai 32Gb, de tip eMMC, însă poţi opta la un HDD extern Seagate Expansion de 500Gb, cu USB 3.0.

Din punct de vedere multimedia, beneficiază de cititor de carduri (SD), de microfon integrat, de cameră Web de 0.3Mp şi de difuzoare stereo integrate, neavând unitate optică.

La nivel de conexiune şi porturi, se bucură de Bluetooth, de Wi-Fi integrat, de Reţea (RJ-45), de port HDMI, de ieşire audio, de port USB 2.0 şi de port USB 3.0.

Fiind un device portabil, cu siguranţă va fi necesară o geantă laptop Asus Eos, de 12”, astfel transportul acestuia va fi mult mai sigur şi mai uşor.

În concluzie, Acer Aspire ES1-131-C273 este un notebook avantajos, portabil şi distins, perfect la activităţile cotidiene şi nu numai.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.