Acer Aspire EE5-571G-375H – laptop avantajos şi modern, de generaţie recentă

Acer Aspire EE5-571G-375H aparţine ultimelor serii de laptop-uri apărute recent pe piaţă, un model de buget, ce reuşeşte să atragă atenţia prin performanţe hardware bune, prin design modern, dar în primul rând prin preţul de achiziţie avantajos.

Rulează din fabrică sistemul de operare Linux, sistem ce garantează o utilizare rapidă, corectă şi stabilă. Autonomia de lucru este una generoasă, graţie bateriei Li-Ion (6 celule) pe care o posedă.

Face faţă fără probleme sarcinilor simple de zi cu zi, precum navigării Web, jocurilor online, activităţilor multimedia şamd, indiferent dacă de este acasă sau din deplasare.

Acest model Aspire EE5-571G-375H se poate achiziţiona de la eMag cu doar 1.456 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie modernă şi elegantă, integral din plastic. Este de culoare neagră, are o greutate de 2.5kg şi măsoară standard 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256(W x H x D) mm.

Touchpad-ul cu suport pentru acţiuni multi-atingere împreună cu tastatura numerică/internaţională, vor garanta o utilizare rapidă şi confortabilă.

Acelaşi laptop este disponibil şi în stocul celor de la ClickShop, Altex, evoMag şi CEL.

Imagini cu Acer Aspire EE5-571G-375H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere hardware, acest Acer Aspire include un procesor i3, model 4005U, conceput pe arhitectura Haswell. Deţine două nuclee, o tehnologie de 22nm şi un Cache de 3Gb, frecvenţa de rulare fiind de 1.8GHz. Deţine integrat şi un procesor grafic din gama Intel, model HD Graphics 4400.

Producătorul de faţă a decis să îl echipeze şi cu o placă video dedicată, din seria GeForce, model 840M. Are o capacitate de memorie video de 2Gb, de tip DDR3, chipest-ul video fiind provenit din gama nVidia.

Poartă un ecran bun, de tip LCD LED de 15.6” în diagonală. Este un display Acer CineCrystal, ce reproduce conţinutul la o calitate foarte bună, cu o rezoluţie HD de 1366x768p.

Standard vine cu doar 4Gb de memorie Ram de tip DDR3, însă capacitatea maximă acceptată este de 16Gb de memorie. Datele şi fişierele vor fi stocate pe unitate HDD cu capacitatea de 1Tb, cu 5400rpm.

La nivel de dotări multimedia, este prevăzut cu cititor de carduri SD, cu unitate DVD-Rw, cu difuzoare audio stereo (High Definition Audio), cu microfon integrat, precum şi cu WebCam Acer Crystal Eye High Definition.

Ca şi porturi de conectivitate, deţine HDMI, ieşire audio, USB 2.0 x 2, USB 3.0, VGA, precum şi conexiunile Bluetooth, Wireless şi LAN.

Concluzie :

În concluzie, Acer Aspire EE5-571G-375H este un device modern de buget, o variantă potrivită activităţilor de zi cu zi, ce nu necesită o grafică superioară şi o putere de procesare ridicată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • Avantajos
  • Sistem de operare Linux
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.