Acer Aspire E5-771G-54Z3 – un laptop puternic, accesibil şi modern, cu display-ul de 17.3″

Acer Aspire E5-771G-54Z3 este un laptop cu performanţe foarte bune, ce se laudă cu un display generos şi cu un aspect modern, fiind varianta perfectă pentru a susţine activităţile de zi cu zi şi nu numai.

Noul device dispune de un acumulator de tip Li-Polymer, cu 4 celule, ce garantează o autonomie de până la 4h de lucru continuu. Vine standard cu sistem de operare Linux, având în dotare un touchpad cu suport multi-touch, tastatură numerică şi tastatură internaţională.

Ca şi preţ de achiziţie, pot spune că este un device avantajos şi accesibil în raport cu caracteristicile acestuia, astfel eMag îl comercializează cu preţul de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, se face plăcut printr-o carcasă din plastic de culoare argintie în combinaţie cu negru, de calitate înaltă. Construcţia laptop-ului cântăreşte nu mai mult de 3Kg şi măsoară 423.3 x 27.99 x 289.91(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-771G-54Z3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul din dotare măsoară 17.3inch, un display generos, cu rezoluţie HD+, la 1600 x 900pixeli. Este un LCD de tip Acer ComfyView lucios, ce reproduce conţinuturi video de calitate.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, se laudă cu componente puternice, precum cu procesorul i5, tactat la o frecvenţă de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), cu o placă video de tip dedicată, din seria GeForce, model 820M şi cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3 (slot ocupat 2/1).

Se descurcă foarte bine şi în privinţa capacităţii de stocare a datelor, astfel vine dotat cu un Hard Disk, de tip HDD, de 1Tb.

Capitolul multimedia are la bază o linie audio stereo incorporată, optimizată prin tehnologia superioară TrueHarmony, un DVD Rw, un microfon integrat, un cititor de carduri şi o cameră Web Acer Crystal Eye HD.

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel dispune de: un port VGA, un port HDMI, o ieşire audio, două porturi USb 2.0, două porturi USB 3.0, Bluetooth, Reţea şi Wireless.

Pentru ca transportul acestuia să se desfăşoare într-un mod simplu şi sigur, poţi opta la o geantă slim Case Logic VNCI217, de 17.3inch.

În concluzie, laptop-ul Acer Aspire E5-771G-54Z3 este un ultrabook de calitate, cu un design atrăgător şi modern, ce se laudă cu performanţe hardware puternice.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • LCD LED HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.