Acer Aspire E5-771G-36PL – un laptop atractiv, cu diagonala de 17.3″

Laptop-ul Acer Aspire E5-771G-36PL este un model lansat recent pe piaţă, o variantă destul de accesibilă în privinţa preţului, ce se laudă cu o portabilitate excelentă şi cu un grad de performanţe ridicat.

Noul device vine dotat cu un acumulator de tip Li-Polymer cu 4 celule, ce garantează o autonomie de până la 4h, rulând din fabrică sistemul de operare Linux. Totodată, dispune de un touchpad multi-touch şi de tastatură internaţională, dar şi numerică.

În privinţa preţului de achiziţie, avem de-a face cu un laptop avantajos şi convenabil, fiind comercializat cu preţul de doar 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un model atractiv, din punct de vedere estetic, fiind echipat cu o carcasă din plastic, pe un fond de culoare negru-argintiu. Ca şi trăsături şi greutate a construcţiei, masoară 423.3 x 27.99 x 289.91(W x H x D) mm, având o greutate de numai 3Kg.

Imagini cu Acer Aspire E5-771G-36PL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un ecran super generos, de tip Acer ComfyView, cu diagonala de 17.3”. Este un display cu rezoluţie HD+, la 1600 x 900p, de tip glare, ce asigură un conţinut de calitate.

La interiorul acestuia, găsim un procesor i3, model 4005U, rulat la o frecvenţă de 1.7GHz, o placă video din seria GeForce, model 820M, de tip dedicată şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Tot aici, întâlnim şi un Hard Disk de 1Tb, de tip HDD, ce asigură capacitatea de stocare a datelor.

Din punct de vedere al capitolului multimedia, pune la dispoziţie un WebCam Acer Crystal Eye HD, un cititor de carduri, un DVD Rw, un microfon integrat şi două difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia TrueHarmony.

Se descurcă destul de bine şi în privinţa conectivităţii, astfel dispune de ieşire audio, de port HDMI, de port VGA, de două porturi USB 2.0, de două porturi USB 3.0, de Bluetooth, de Reţea şi de Wireless.

Dacă tot spuneam că este un laptop portabil, atunci cu siguranţă îi va fi necesară o geantă Case Logic de 17.3”, slim, pentru un transport mai uşor şi mai sigur.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Acer Aspire E5-771G-36PL este un model de calitate, ce garantează o portabilitate excepţională şi un nivel ridicat de productivitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video GeForce 820M
  • HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.