Acer Aspire E5-575G-57CH – laptop Full HD cu sistem de operare Linux

Acer Aspire E5-575G-57CH se dovedeşte a fi un alt model avantajos de laptop accesibil, modern şi cu performanţe hardware foarte bune. Reprezintă o soluţie excelentă pentru sarcinile de lucru de zi cu zi, atât susţinute de acasă, cât şi de pe teren.

Avem de-a face cu un device ce deţine standard sistemul de operare Linux, venind la pachet împreună cu soft-ul McAfee Internet Security Suite (pentru 60 de zile).

În ceea ce îl priveşte autonomia, acumulatorul de tip Li-Ion (4 celule) garantează o durată de lucru în condiţii decente de până la 8 ore.

Acest model E5-575G-57CH poate fi procurat online din magazinul de specialitate eMag, cu preţul convenabil de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine un design portabil şi modern, cu finisaje şi trăsături elegante, totul pe un fond de culoare neagră. Are o greutate de aproximativ 2.23kg şi măsoară standard 381.6 x 23.9 – 30.2 x 256 (W x H x D) mm.

Include atât touchpad cu suport pentru multi-touch, cât şi tastatură numerică/internaţională, ambele capabile să asigure o utilizare pe cât se poate de confortabilă şi de rapidă.

Imagini cu Acer Aspire E5-575G-57CH :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device Acer din seria Aspire vine dotat cu un LCD LED de 15.6” în diagonală. Este un display de calitate foarte bună, de tip Anti-Glare, ce reuşeşte să reproducă imaginea la o rezoluţie Full HD la 1920x1080p.

Din punct de vedere hardware, impresionează cu un procesor Intel Core i5 6200U. Este un procesor puternic din gama Skylake, cu două nuclee, cu un Cache de 3Gb şi cu o tehnologie de 14nm. Rulează la o frecvenţă standard de 2.3GHz, însă datorită modului Turbo Boost frecvenţa poate ajunge până la 2.8GHz.

Beneficiază atât de un procesor grafic integrat HD Graphics 520, cât şi de o placă video dedicată GeForce 940MX. Cea din urmă are o capacitate de memorie video de 2Gb, chipsetul aparţinând producătorului nVidia.

La capitolul memorii, deţine 8Gb de tip DDR4, de memorie RAM, cu o frecvenţă de 2.1GHz, precum şi o capacitate de stocare de 1Tb de tip HDD, cu 5400rpm.

Pe partea de dotări multimedia, îşi face apariţia cu două difuzoare audio stereo, cu un cititor de carduri (SD), cu un microfon integrat, precum şi cu o unitate DVD Rw.

Nu în ultimul rând, ramura conectivităţii pune la îndemână un port HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, o ieşire audio, Bluetooth, Wi-Fi 802.11.ac şi LAN (Reatea 10/100/100).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-575G-57CH se dovedeşte a fi un laptop excelent activităţilor de zi cu zi, o variantă portabilă şi modernă, cu performanţe hardware apreciabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Modern
  • Linux
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.