Acer Aspire E5-573G – laptop de generaţie nouă, cu performanţe bune şi cu o portabilitate ridicată

Acer Aspire E5-573G provine dintr-o serie recentă de laptop-uri avantajoase, un device de calitate înaltă, cu performanţe bune şi cu un design pe măsură, ce oferă o portabilitate şi o funcţionalitate excepţională.

Vine dotat standard cu acumulator Li-Ion cu 4 celule, rulând sistemul de operare Linux. Deţine un touchpad generos, cu funcţii multi-touch, acompaniat de către o tastatură internaţională, dar şi numerică.

Preţul de achiziţionare după părerea mea este unul accesibil şi convenabil, astfel în oferta magazinului online eMag costă în jur de 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Este “îmbrăcat” cu o carcasă din plastic de calitate foarte bună, de culoare gri, prezentând finisaje şi elemente moderne. Construcţia integrală cântăreşte în jur de 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop din seria E5 îl întâlnim şi în stocul celor de la evoMag.

Imagini cu Acer Aspire E5-573G :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Are în dotare un LCD LED cu diagonala de 15.6”, un ecran de tip glare, ce asigură o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pix.

Pe partea de performanţe hardware, dăm peste un procesor Intel Core i3, cu o frecvenţă de tact de 1.7GHz, însoţit de o placă video dedicată din seria GeForce, model 920M şi de o capacitate de memorie Ram, de 4Gb, de tip DDR3.

În privinţa memoriei de stocare a datelor, dispune de un Hard Disk de 1Tb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Se descurcă excelent şi la nivel de conectivitate, astfel vine echipat cu o ieşire audio, cu un port USB 2.0, cu două porturi USB 3.0, cu un port VGA, cu un port HDMI, cu Bluetooth, cu Wireless şi cu Reţea (RJ-45).

La fel de bine se prezintă şi la sectorul multimedia, aşadar se bucură de DVD Rw, de cameră WEB High Definition (Acer Crystal Eye), de cititor de carduri SD, de un microfon integrat şi de difuzoare audio stereo.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-573G este un laptop de calitate, conceput pentru a asigura o funcţionalitate precisă şi o portabilitate ridicată, fiind un model ideal oricărui tip de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video GeForce 920M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.