Acer Aspire E5-573G-P7J8 – un device accesibil, cu performanţe decente şi cu un aspect portabil

Acer Aspire E5-573G-P7J8 este un laptop pentru cei ce nu sunt dispuşi să aloce o sumă foarte mare pentru un astfel de produs, un device de calitate, cu performanţe decente şi cu un aspect portabil şi modern.

Vorbim despre un laptop decent, dotat cu tastatură numerică şi internaţională, cu un touchpad cu acţiuni multi-touch şi cu un acumulator Li-Ion (4 celule), rulând din fabrică sistemul de operare Linux.

Este un laptop accesibil şi totodată convenabil, ce se poate achiziţiona din stocul magazinului onlie eMag, cu preţul de doar 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic şi tehnic, avem de-a face cu un model elegant, ce vine “îmbrăcat” cu o carcasa din plastic rezistent, de culoare Black-Charcoal. Este un model ultra portabil, ce cântăreşte doat 2.4Kg şi măsoară numai 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-573G-P7J8 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului laptop găsim un LCD LED glare, de 15.6inch. Este un display excelent, de tip Acer ComfyView, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie HD, de 1366 x 768pixeli.

La interiorul acestuia, întâlnim un procesor Intel Pentium Dual Core, model 3825U, tactat la 1.9GHz, o placă video dedicată, din seria GeForce, model 920M şi o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, de memorie RAM.

Fişierele şi datele vor fii păstrate pe Hard Disk-ul din dotare, cu capacitatea de stocare de 500Gb, de tip HDD.

În privinţa capitolului multimedia, dispune de microfon incorporat, de cititor de carduri, de cameră Web Acer Crystal Eye HD, de DVD Rw şi de ieşiri audio stereo integrate.

Din punct de vedere al conectivităţii, se laudă cu Wireless incorporat, cu Reţea (port RJ-45), cu Bluetooth, cu ieşire audio, cu VGA, cu port HDMI, cu port USB 2.0 şi port USB 3.0 x 2.

Dacă tot am spus că este un model portabil, atunci cu siguranţă îi va fii necesară o geantă specială pentru laptop Asus Carry, de 15.6inch.

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-573G-P7J8 este un laptop avantajos, cu un aspect portabil şi cu un nivel decent de performanţe, perfect pentru a susţine sarcinile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 920M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.