Acer Aspire E5-573G-P5DH – este un laptop ultra portabil, performant şi extrem de atrăgător

Acer Aspire E5-573G-P5DH este un laptop atractiv, de generaţie recentă, o versiune perfectă pentru activităţile de zi cu zi, chiar dacă sunt susţinute la birou sau în deplasare.

Noul device, vine standard cu sistem de operare Linux, cu tastatură numerică, cu tastatură internaţională şi cu un touch-pad generos, ce acceptă suport multi atingere.

Preţul de achiziţie este unul accesibil şi corect, astfel un asemenea model se comercializează cu preţul de numai 1.749 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, se remarcă printr-o carcasă atrăgătoare, din plastic, de culoare Black/Rosewood Red. Este un laptop distins, ce măsoară numai 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm şi cântăreşte doar 2.4Kg.

Imagini cu Acer Aspire E5-573G-P5DH :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, noul dispozitiv vine proiectat cu un LCD LED de tip Acer ComyView, cu diagonala de 15.6inch. Este un ecran lucios (Glare), ce reproduce conţinutul la o rezoluţie HD, de 1366 x 768pix.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, dispune de un procesor Intel Pentium Dual Core, tactat la o frecvenţă de 1.9GHz, de o placă video din seria GeForce, model 920M, dedicată şi o capacitate memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Stocarea fişierelor şi a datelor va avea loc pe Hard Disk-ul de 1Tb, cu stocare HDD şi cu o viteză de 5400rpm.

Cât despre partea de multimedia, pune la dispoziţie o cameră Web de tip Acer Crystal Eye HD, un cititor de carduri, un microfon incorporat şi difuzoare audio stereo integrate.

Conectivitatea dispune de o ieşire audio, de un port HDMI, de un port USB 2.0, de două porturi USB 3.0, de un port VGA, de un port RJ-45, de Wireless şi de Bluetooth 4.0.

Fiind un laptop portabil, odată cu acesta poţi opta la un rucsac Targus Terra (16inch), astfel trasportul device-ului va fi mai sigur şi mai uşor.

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-573G-P5DH este un laptop ultra portabil, cu un design extrem de atrăgător, ce se potriveşte perfect lucrului şi activităţilor de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 920M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.