Acer Aspire E5-573G-P20P – un device portabil, accesibil şi atractiv, cu performanţe decente

Acer Aspire E5-573G-P20P este un laptop modern, cu o portabilitate ridicată şi cu un nivel de performanţe decent, ce poate reprezenta varianta ideală pentru a susţine activităţile de zi cu zi.

Ei bine, discutăm despre un device atractiv, dotat cu tastatură numerică şi tastatură internaţională, având un touchpad generos, cu acţiuni multi-atingere. Deţine un acumulator Li-Ion, cu 4 celule, rulând din fabrică sistemul de operare Linux.

Ca şi preţ, vorbim despre un laptop foarte avantajos, ce se poate achiziţiona de la eMag cu preţul de numai 1.689 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul tehnic şi estetic, se prezintă cu o carcasă integral din plastic, un material calitativ, de culoare Black/Denim Blue. Este un model atrăgător şi portabil, ce cântăreşte în jur de 2.4Kg şi măsoară numai 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-573G-P20P :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Găsim în dotarea acestuia un LCD LED de 15.6inch, un ecran de tip Acer ComfyView. Este un ecran cu rezoluţie HD, de 1366 x 768p, de tip glare.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, deţine un procesor Intel Pentium Dual Core, tactat la o frecvenţă de 1.9GHz, o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3 de 4Gb şi o placă video de tip dedicată, din Seria GeForce 920M.

Datele vor fii stocate pe Hard Disk-ul din dotare, cu capacitatea de 500Gb, de tip HDD.

În privinţa capitolului multimedia, pune la dispoziţie o cameră Web Acer Crystal Eye HD, un microfon incorporat, un cititor de carduri SD şi o linie audio stereo, optimizată prin tehnologia TrueHarmony.

Ca şi conectivitate, se bucură de 2 porturi USB 3.0, de port USB 2.0, de port VGA, de ieşire audio, de port HDMI, de port Rj-45, de Wireless 802.11.ac şi de Bluetooth 4.0.

Datorită faptului că este un laptop portabil, cu siguranţă i se va potrivi perfect un rucsac pentru laptop HP Value, de 16inch, astfel transportul acestuia va fii mult mai sigur şi mai uşor.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Acer Aspire E5-573G-P20P este un model accesibil, portabil şi modern, ideal în a susţine activităţile cotidiene.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 920M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.