Acer Aspire E5-573G-56KR – device accesibil şi modern, cu performanţe hardware excelente

Acer Aspire E5-573G-56KR provine dintr-o categorie de laptop-uri avantajoase, cu raport preţ-calitate favorabil, ideal atât lucrului de acasă, cât şi celui din deplasare. Se dovedeşte a fi un bun suport activităţilor de zi cu zi, ce nu necesită o putere de procesare mare, precum şi activităţilor solicitante.

În privinţa sistemului de operare, vine din fabrică instalat cu Linux, un sistem recent, foarte stabil şi rapid. Ascunde un acumulator Li Ion cu 4 celule, ce garantează o autonomie de lucru în condiţii normale de până la 5 ore.

Acest model Aspire E5-573G-56KR se întâlneşte în stocul celor de la eMag, la preţul accesibil de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, deţine o carcasă din plastic calitativ de culoare Black/Charcoal, ce prezintă finisaje şi trăsături bine definite. Are o greutate de 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Vine pregătit cu un touchpad multi-touch, precum şi cu o tastatură numerică/internaţională, astfel încât să asigure o utilizare confortabilă, corectă şi rapidă.

Imagini cu Acer Aspire E5-573G-56KR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Laptop-ul de faţă vine prevăzut cu un LCD LED de 15.6”în diagonală, cu rezoluţie HD la maxim 1366x 768p. Este de tip Glare, adică lucios, capabil să reproducă imaginile la o calitate extrem de bună.

La nivel de configuraţie hardware, acest model Acer Aspire beneficiază de un procesor Intel Core i5, model 4210U. Este un model cu două nuclee, realizat pe arhitectura Haswell, ce are o tehnologie de 22nm şi un Cache de 3Gb. În privinţa frecvenţei de tactare, rulează la 1.7GHz, însă datorită modului Turbo Boost, în cazuri extreme va creşte până la 2.7GHz. Este de specificat faptul că deţine integrat şi procesorul Intel HD Graphics 4400.

Include o placă video dedicată cu capacitatea de 2Gb, de tip DDR3, respectiv modelul GeForce 920M. Chipsetul video provine din gama nVidia, iar ca şi caracteristici video speciale, beneficiază de: tehnologia CUDA, de nVidia PhysX, de GPU Boost 2.0, precum şi de tehnologia nVidia Optimus.

Vis-a-vis de capacitatea de memorie RAM, vine standard cu 4Gb, de tip DDR3L. Se poate face un update de memorie de până la maxim 16Gb, având în dotare două sloturi de memorie. Ca şi capacitate de memorie de stocare, include un HDD de 500Gb, cu 5400rpm.

Capitolul multimedia pune la îndemână următoarele: DVD-Rw, microfon integrat, WebCam HD, cititor de carduri SD, precum şi două difuzoare audio stereo.

Din punct de vedere al conectivităţii, deţine un port HDMI, o ieşire audio, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, VGA, LAN, Wireless şi Bluetooth.

Concluzie :

Concluzionând, Acer Aspire E5-573G-56KR este un laptop cu performanţe hardware superioare, un device de calitate foarte bună, ideal atât pentru a susţine sarcinile simple, cât şi pe cele complexe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • Avantajos
  • Linux
  • Modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.