Acer Aspire E5-573G-55MH – un laptop atrăgător, ce oferă o funcţionalitate ireproşabilă

Acer Aspire E5-573G-55MH este un laptop atrăgător, atât din punct de vedere al aspectului, cât şi din punct de vedere al preţului de achiziţie, un model cu performanţe ridicate, ce garantează o funcţionalitate excelentă.

Vine standard fără sistem de operare instalat, având în dotare un acumulator cu 4 celule, de tip Li-Ion, o tastatură internaţională, dar şi una numerică şi un touchpad cu acţiuni multi-touch.

Pot spune că în privinţa preţului de achiziţie este un model avantajos, astfel se poate procura din magazinul online eMag cu 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un model de culoare negru/charcoal, modern şi atractiv, ce vine construit în totalitate din plastic. Prezintă o construcţie portabilă, ce măsoară standard 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm, având o greutate de 2.4kg.

Imagini cuAcer Aspire E5-573G-55MH :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, se laudă cu un LCD LED de tip Acer ComfyView, cu diagonala de 15.6”. Vorbim despre un ecran glare, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie HD, la 1366 x 768pix.

În privinţa performanţelor hardware, avem de-a face cu un procesor i5, tactat la o frecvenţă de 2.2GHz ( Turbo Boost 2.7GHz), cu o placă video dedicată din gama GeForce, model 920M şi cu o capacitate de 4Gb de tip DDR3, de memorie RAM.

Ca şi capacitate de stocare, dispune de un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Vis-a-vis de ramura multimedia, pune la dispoziţie o cameră Web Acer Crystal Eye HD, un DVD Rw, un microfon integrat, un cititor de carduri SD şi două difuzoare audio stereo.

Cât despre conectivitate, avem de-a face cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu un port USB 2.0, cu două porturi USB 3.0, un port VGA, un port RJ-45 pentru Reţea, Wireless şi Bluetooth.

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-573G-55MH este un laptop avantajos, cu un aspect portabil şi elegant, ideal pentru orice tip de activitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video GeForce 920M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.