Acer Aspire E5-573G-55KE – laptop modern conceput pentru divertisment şi productivitate

Acer Aspire E5-573G-55KE reprezintă un dispozitiv modern dedicat în mod special productivităţii şi divertismentului. Este un laptop realizat după ultimele generaţii, capabil să asigure aceeaşi funcţionalitate fie de acasă, fie de pe teren.

Îşi face apariţia standard cu sistemul de operare instalat Linux. Ascunde un acumulator de tip Lithium Ion cu 4 celule, capabil să asigure o autonomie de lucru decent de până la 5 ore.

Acest model E5-573G-55KE poate fi achiziţionat şi din ofertele celor de la eMag, la preţul de achiziţie online de numai 1.855 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, remarcăm o construcţie de calitate foarte bună, cu finisaje şi detalii perfect definite. Este integral din plastic de culoare neagră, are o greutate de numai 2.4kg şi măsoară standard 381.6 x 29.2 x 256 (W x H x D) mm.

Noua varianta este disponibilă online şi în magazinele de specialitate Cel şi Flanco.

Imagini cu Acer Aspire E5-573G-55KE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Se laudă cu un ecran de calitate bună, de tip LCD LED, ce masoară 15.6 inch în diagonală. Este unul de tip glare, adică lucios, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie HD de 1366 x 768 pix.

Hardware vorbind, este proiectat standard cu un procesor Intel Core i5-4200U, de pe arhitectura Haswell. Deţine două nuclee, un Cache de 3Gb şi o tehnologie de 22nm. Rulează din fabrică la o frecvenţă de 1.6GHz, însă cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost poate atinge pragul de 2.6GHz.

În privinţa graficii, înglobează o placă video dedicată, din seria GeForce 920M. Deţine chipset video de la nVidia şi are o capacitate de memorie video de 2.0Gb. Ca şi caracteristici video speciale, se bucură de tehnologia CUDA, de nVidia PhysX, de GPU Boost 2.0 şi de tehnologia nVidia Optimus.

La capitolul memorie RAM, este de menţionat că acceptă o capacitate maximă de până la 16Gb, de tip DDR3L, având disponibile două sloturi de memorie. Standard, deţine numai 4Gb de tip DDR3L, cu o frecvenţă de 1.33GHz. Ca şi capacitate de stocare a datelor şi fişierelor, vine pregătit cu un HDD de 500GB, cu 5400rpm.

Se bucură de WebCam High Definition, de două difuzoare audio stereo, de microfon integrat, de cititor de carduri (SD) şi de unitate optică DVD Rw.

Are acces la internet atât prin conexiune Wireless 802.11 b/g/n, cât şi prin conexiune LAN (Reţea 10/100/1000). În plus, vine prevăzut cu conexiune Bluetoooth 4.0, cu USB 2.0, cu USB 3.0 x 2, cu VGA, cu HDMI şi cu ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, Acer Aspire E5-573G-55KE este un laptop modern lansat recent, conceput în mod special pentru a oferi productivitate şi divertisment.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • De ultimă generaţie
  • Modern
  • Sistem de operare Linux
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.