Acer Aspire E5-573G-37PQ – laptop cu performanţe medii, portabil, accesibil şi distins

Acer Aspire E5-573G-37PQ este un laptop lansat recent pe piaţă, un model cu performanţe medii, ce reuşeşte să ofere o funcţionalitate excelentă şi o portabilitate pe măsură.

Vorbim despre un device ce nu rulează standard niciun sistem de operare, fiind echipat cu acumulator durabil de tip Li-Ion cu 4 celule, cu touchpad cu suport multi-touch, cu tastatură numerică, cât şi cu una internaţională.

În privinţa preţului de achiziţie, avem de-a face cu un model accesibil, ce se poate procura cu doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat), din stocul magazinului online eMag.

Carcasa ce îl “îmbracă” este integral realizată din plastic, cântărind în jur de 2.4kg. Exteriorul este de culoare charcoal/black, măsurând standard 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-573G-37PQ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un ecran glare, cu diagonala de 15.6”, ce conferă o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli. Este de tip Acer ComfyView, capabil să reproducă conţinutul la o calitate înaltă.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, dispune de un procesor Intel Core i3, tactat la o frecvenţă de 2.0GHz, de o capacitate e 4Gb de memorie Ram şi de o placă video dedicată, din seria GeForce, model 920M, cu chipset video nVidia.

Tot la interior, întâlnim şi un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, ce asigură stocarea de fişiere şi date.

La capitolul multimedia, dăm peste două difuzoare audio stereo, peste un microfon integrat, peste o cameră Web (Acer Crystal Eye HD), peste un cititor de carduri SD şi peste un DVD Rw.

Excelent se descurcă şi la nivel de conectivitate, astfel se bucură de un port VGA, de două porturi USB 3.0, de un port USB 2.0, de o ieşire audio, de un port HDMI, de un port RJ-45, de Wireless şi de Bluetooth.

Fiind o variantă portabilă, cu siguranţă îi va fi foarte necesară o geantă specială de 15.6” Rivacase 8931.

Concluzie :

În concluzie, Acer Aspire E5-573G-37PQ este un laptop atractiv, accesibil şi modern, ce garantează o funcţionalitate ireproşabilă, fie acasă, fie în deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesori3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video GeForce 920M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.