Acer Aspire E5-573G-306R – un device de calitate, cu performanţe decente şi cu un aspect extrem de portabil şi modern

Laptop-ul Acer Aspire E5-573G-306R este un device decent, dintr-o categorie de modele accesibile, recomandate celor ce caută un laptop ieftin, pentru lucrul de zi cu zi, susţinut acasă sau în deplasare.

Vorbim despre un laptop dintr-o clasă medie, ce vine cu sistem de operare Linux. Ascunde la interior, o configuraţie hardware destul de bună, în raport cu preţul de achiziţionare.

Cât tot am spus de preţ, este un laptop extrem de accesibil şi de avantajos, astfel îl regăsim în oferta celor de la eMag, la preţul excelent de doar 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Vine “îmbrăcat” cu o carcasă din plastic, de culoare Black/Charcoal, o culoare modernă şi atrăgătoare. În dotarea acestuia, găsim un touchpad generos (cu multi-touch), o tastatură numerică şi o tastatură internaţională. Din punct de vedere al trăsăturilor şi al greutăţii, măsoară doar 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm şi cântăreşte aproximativ 2.4Kg.

Imagini cu Acer Aspire E5-573G-306R :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acestuia întâlnim un display Glare, ce se bucură de tehnologia Acer ComfyView. Are o diagonală de 15.6inch şi asigură o rezoluţie HD, la 1366 x 768pix.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, aveam de-a face cu un procesor i3, rulat la o frecvenţă de tact de 1.7GHz, cu o placă video din seria GeForce, model 920M, de tip dedicată şi cu o capacitate de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3.

Nici la nivel de memorie de stocare nu stă mai rău, astfel vine echipat cu un Hard Disk de 1Tb, cu stocare HDD şi cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Cât despre capitolul multimedia, pot spune că beneficiază de un WebCam excelent, optimizat prin funcţia Acer Crystal Eye HD, de microfon integrat, de unitate optică citire şi scriere (DVD Rw), de cititor de carduri SD şi de boxe audio stereo, incorporate.

Se bucură de Wi-Fi, de Reţea (RJ-45) şi de Bluetooth, plus de o serie de porturi foarte utile, precum: USB 3.0 x 2, USB 2.0, ieşire audio, port HDMI şi VGA.

Dacă eşti unul dintre utilizatorii ce folosesc laptop-ul în deplasare, atunci ideal ar fi un rucsac Hama Vienna, de 15.6inch, pentru un transport mai sigur şi mai uşor.

În concluzie, Acer Aspire E5-573G-306R este un laptop cu performanţe decente şi cu un aspect ultra portabil, perfect pentru sarcinile de zi cu zi, susţinute fie acasă fie în deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 920M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.