Acer Aspire E5-573-P9QP – un laptop avantajos, portabil şi plăcut la utilizare

Laptop-ul Acer Aspire E5-573-P9QP este un model low cost, o variantă destinată activităţilor simple de zi cu zi, gen internet şi aplicaţii multimedia, indiferent dacă acestea sunt susţinute de acasă, sau din deplasare.

Vorbim despre un laptop atractiv, dotat cu acumulator Li-Ion (4 celule), cu tastatură internaţională şi numerică şi cu un touchpad generos, cu multi-touch. Ar fi de spus că rulează din fabrică sistemul de operare Linux.

Vis-a-vis de costul de achiziţie, se laudă cu un preţ extrem de avantajos, fiind comercializat de eMag cu numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa asepctului, dispune de o carcasă de culoare cotton white, din plastic, rezistentă şi elegantă. Dimensiunile standard ale device-ului sunt de 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm, iar greutatea de aproximativ 2.4Kg.

Imagini cu Acer Aspire E5-573-P9QP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de un LCD LED de tip glare, cu diagonala de 15.6”. Este un display Acer ComfyView, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli.

Pe partea de performanţă, dispune de un procesor Intel Pentium Dual Core, rulat la o frecvenţă de 1.9GHz, de o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată şi de o capacitate de memorie RAM de 4Gb.

În privinţa stocării de date, pune la dispoziţie o capacitate de stocare de 500Gb, de tip HDD.

La nivel multimedia, avem de-a face cu o cameră Web Acer Crystal Eye HD, cu un cititor de carduri, cu un microfon integrat şi cu două difuzoare audio stereo.

Din punct de vedere al conectivităţii, se bucură de două porturi USB 3.0, de un port USB 3.0, de VGA, de o ieşire audio, de un port HDMI, de un port Rj-45, pentru LAN, de Bluetooth şi de Wireless.

Datorită faptului că este un dispozitiv portabil, pregătit mereu pentru orice tip de călătorie, cu siguranţă îi va fi foarte necesară o geantă Rivacase 8231, de 15.6”.

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-573-P9QP este un laptop accesibil, modern şi portabil, ideal pentru activităţile cotidiene.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără DVD Rw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.