Acer Aspire E5-573-P3N0 – un laptop accesibil şi atrctiv, cu performanţe hardware medii

Acer Aspire E5-573-P3N0 este un laptop de buget, conceput pentru a susţine sarcinile şi activităţile simple, gen aplicaţii multimedia şi internet, fie de acasă, fie din deplasare.

Vorbim despre un model cu performanţe medii, ce rulează sistemul de operare Linux, din fabrică. În dotarea acestuia găsim un acumulator de tip Li-Ion, cu 4 celule, o tastatură internaţională, dar şi numerică, plus un touchpad cu acţiuni multi-touch.

În privinţa costului de achiziţie, surprinde printr-un preţ extrem de avantajos, astfel modelul de faţă poate fi achiziţionat de la eMag cu numai 1.239 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design şi specificaţii tehnice, observăm un exterior elegant şi modern, pe un fond de culoare negru/charcoal. Este pe deplin conceput din plastic, având ca şi dimensiuni standard 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm şi o greutate de doar 2.4Kg.

Imagini cu Acer Aspire E5-573-P3N0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului device, găsim un ecran Acer ComfyView, cu diagonala de 15.6”, de tip glare. Este un LCD LED bun, capabil să reproducă imaginea într-un format High Definition, la o rezoluţie de 1366 x 768p.

În privinţa performanţelor hardware, deţine la interior un procesor Intel Pentium Dual Core, tactat la 1.9Ghz, o placă video de tip integrată, din gama Intel HD Graphics şi o capacitate de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3.

Vis-a-vis de stocarea de date, beneficiază de un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Se descurcă foarte bine şi din punct de vedere al conectivităţii, fiind echipat cu un port HDMI, cu un port VGA, cu o ieşire audio, cu un port USB 2.0, cu două porturi USB 3.0, cu port RJ-45 pentru LAN, cu Wireless şi cu Bluetooth.

La nivel multimedia, pune la dispoziţie un microfon integrat, o cameră Web Acer Crystal Eye HD, difuzoare audio stereo şi un cititor de carduri SD.

Fiind un laptop portabil, pentru siguranţa acestuia poţi opta la un rucsac A+ BBLS15B, de 15.6inch.

În concluzie, Acer Aspire E5-573-P3N0 este un laptop ieftin, portabil şi modern, perfect pentru a susţine sarcinile şi activităţile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără DVD Rw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.