Acer Aspire E5-573-P063 – un laptop pentru toate buzunarele, cu un design portabil şi modern

Acer Aspire E5-573-P063 este un laptop ieftin, de generaţie nouă, conceput pentru a susţine activităţile simple de zi cu zi, gen aplicaţii multimedia şi navigare pe internet.

Avem de-a face cu un model pentru toate buzunarele, dotat cu o baterie Li-Ion (4 celule), cu tastatură internaţională, dar şi cu numerică şi cu un touchpad multi-touch, nerulând din fabrică niciun sistem de operare.

După cum spuneam, este un laptop extrem de accesibil, astfel se poate achiziţiona din stocul celor de la eMag cu numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, observăm o construcţie pe deplin din plastic, de culoare neagră, ce cântăreşte numai 2.4Kg, măsurând standard 381.6 x 24.9 – 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-573-P063 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Are în dotare un ecran de tip glare, de 15.6”, cu rezoluţie de 1366 x 768p, la un format High Definition. Este un LCD LED de calitate, de tip Acer ComfyView, ce garantează un conţinut impecabil.

Deţine la interior un procesor Intel Pentium Dual Core, tactat la o frecvenţă de 1.7GHz , o placă video Intel HD Graphics, de tip integrată şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Tot sub “capotă”, găsim şi un Hard Disk cu capacitatea de 500Gb, de tip HDD, ce garantează stocarea de fişire şi date.

În privinţa nivelului multimedia, pune la dispoziţie un cititor de carduri SD, o cameră Web Acer Crystal Eye HD, un microfon integrat şi două difuzoare audio, stereo.

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al conectorilor, astfel beneficiază de un port VGA, de două porturi USB 3.0, de un port USB 2.0, de o ieşire audio, de un port HDMI, de LAN, de Wireless şi de Bluetooth.

Concluzie :

În concluzie, Acer Aspire E5-573-P063 este un laptop pe cât se poate de avantajos, cu un aspect modern şi portabil, ideal fie acasă, fie la birou.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel pentium Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.